StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Іменини 23 вересня за новим календарем: кого потрібно привітати в цей день

22 вересня 2023, 13:50
У цей день іменини святкують жінки з рідкісними іменами - Іраїда і Раїса.
День ангела 23 вересня 2023
День ангела 23 вересня 2023 / Колаж Главред, фото flickr (NJ), Instagram (cute_baby_treasures_)

День ангела - це один з тих днів, коли наші імена стають приводом для радості і зустрічей з близькими. Розповідаємо, хто святкує іменини 23 вересня за новим православним календарем.

Іменини 23 вересня: чоловічі імена

  • Андрій - означає "мужній". Характер Андрія відзначається імпульсивністю і непередбачуваністю. Складно передбачити, що він зробить в наступну мить. Його внутрішній світ дуже складний, хоча з його поведінки цього можна не помітити. Він любить жартувати і підштовхувати інших до сміху, завжди має позитивний настрій і вміє заряджати енергією всіх навколо.
  • Іван - означає "дар Бога", "Божа милість". Дорослого Івана характеризують такі якості, як спокій і порядність. Він некваплива людина, але його повільність іноді може бути корисною. Варто відзначити, що, головним чином, саме обдуманість і розсудливість приносять йому максимальну користь. Івана важко вивести з рівноваги. Він - щирий друг і надійний товариш.
  • Інокентій - означає "безневинний". Ім'я Інокентій надає чоловікові розум, елегантність і тонкість. Він відрізняється добрим, врівноваженим характером, часом навіть трохи мовчазним. Скромність і сором'язливість роблять його видимим як людину, яка віддає перевагу самотності. Однак лише близькі друзі впізнають іншу сторону Кеші - відверту, товариську, доброзичливу та веселу. Інокентій володіє багатим внутрішнім світом, але це також робить його вразливим і іноді схильним до запальності. Чоловік обожнює природу і тварин, і часто у нього є вірний пес, який стає його кращим другом.
  • Микола - означає "Марс". Якщо коротко описати Миколу, то його головною рисою можна назвати витримку і самообладання. Він настільки непохитно спокійний, що іноді може скластися враження дистанціювання, але це зовсім не так. Це один із зовнішніх проявів його аналітичного розуму. Він, по суті, спостерігає за тим, що відбувається з боку і лише час від часу втручається. Для Миколи робота має важливе місце в його житті.
  • Петро - означає "скеля", "камінь". Він прямолінійний, тому у нього майже немає друзів. Його легко образити, але з часом він навчається приймати людей з усіма їхніми недоліками. Він великий ідеаліст і практично ніколи не мириться з невдачами в житті. Петро дуже уважно і ретельно вибирає своїх друзів і родину, порівнюючи їх зі своїми вигаданими ідеалами. Іноді він може бути занадто імпульсивним, але так само швидко заспокоюється, як і дратується. Петро відрізняється високою інтуїцією і інтелектом і аналітичним розумом.
  • Ян - означає "Яхве (Бог) помилував". Ян має високу цілеспрямованість, за умови, що він обирає мету, яка дійсно його захоплює. У такому разі молода людина здатна долати всі труднощі на своєму шляху. Він доброзичливий, проте намагається не залежати від інших. Йому притаманне вміння переконувати людей у різних питаннях, що придатне як у професійній діяльності, так і в міжособистісних стосунках. Ян зазвичай проявляє спокій і врівноваженість, і його складно вивести з рівноваги. Однак якщо хтось його провокує, то можна очікувати сплеску обурення.

Іменини 23 вересня: жіночі імена

  • Іраїда - означає "героїня", "дочка героя", "рід Гери". Це незалежна і самовпевнена особистість. Іраїда добивається успіхів не завдяки знанням, а завдяки бажанню випередити всіх. Ровесники можуть вважати, що дівчина занадто горда і байдужа. Проте, насправді Іраїда - людина, яка дотримується жорстких правил і вміє керувати своїми почуттями. Представниця цього імені прагне до охайності і пунктуальності і очікує цього ж від інших.
  • Раїса - означає "безтурботна", "легковажна". Для багатьох вона здається такою милою, безпорадною і люб'язною, що ніхто і не підозрює, що за цим ім'ям прихована справжня сильна особистість. Раїса прагматична, послідовна, працьовита, розумна і незалежна. Єдине, що може виявити її характер, це різкі вибухи гніву і певна поспішність і нетерпимість. Однак Раїса часто виступає в ролі миротворця і дипломата, вміло відновлюючи зв'язки і мир між людьми, які сваряться.

Хто народився 23 вересня

  • Брати Валерій і Володимир Сидоренко, українські боксери, учасники Олімпійських ігор (Володимир - бронзовий призер);
  • Оксана Гаджій, українська поетеса;
  • В'ячеслав Малець, український дитячий письменник ("Блакитний автобус", "Білина першого снігу", "Осінні хуртовини");
  • Роберт Бош, німецький інженер, який придумав свічку згорання, засновник фірми "Bosch";
  • Соломія Крушельницька, відома українська оперна співачка, педагог;
  • Рей Чарльз, американський співак, засновник стилю соул;
  • Розумовський Олексій Кирилович, державний діяч, граф. Син українського гетьмана Кирила Розумовського;
  • Октавіан Август, римський імператор, на честь якого названо восьмий місяць року.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти