StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Комаровський розбив вщент міф про некорисність популярного продукту

6 грудня 2021, 14:20
Те, що українці відмовляють вживати цей продукт, лікар називає дурістю.
Комаровський розбив вщент міф про некорисність популярного продукту
Комаровський спростував міф про некорисність популярного продукту / ua.depositphotos.com

Молочні продукти – корисні, а міф про їхню шкідливість поширюють маркетологи, стверджує відомий український лікар Євген Комаровський.

За словами медика, серед частини українців побутує думка, що в організмі людей, які вживають молоко, накопичується шкідливий слиз і мокротиння. Вірити у таку інформацію – дурість, адже таким чином маркетологи намагаються популяризувати рослинні аналоги молока, пише лікар у своєму Instagram.

"Думаю, що це або дурість, або спроба продати щось альтернативне, але в 10 разів дорожче. От не треба пити молоко звичайне коров'яче, пийте соєве або мигдальне молоко. Але воно в рази дорожче, та ще спробуй купи його – не скрізь продається", – зазначив Комаровський.

відео дня

Він наголосив, що до цього людство благополучно вживало в їжу молоко, і цей продукт й досі відіграє велику роль у харчуванні дітей та дорослих. Він наголосив, що шкода молока недоведена, і назвав інформацію, яка поширюється серед українців, новомодними казками.

"Не слухайте нікого – все це новомодні казки. Живіть спокійно і їжте морозиво, сирок, робіть сирнички, млинці, пийте молоко і кефір. Приємного апетиту і здоров'я вам!"- зазначив лікар.

Раніше медики назвали продукт, який "вбиває" наш організм. Лікар-дієтолог Олексій Ковальков розповів, що хліб у щоденному раціоні "вбиває" організм і підшлункову.

Також лікар розповів про шкоду для організму від консервації. Негативний момент консервації не в самих продуктах, а в тому, яким чином їх консервують.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти