StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як треба їсти авокадо: шість простих способів

15 вересня 2022, 23:58оновлено 16 вересня 2022, 08:48
Іноді можна подивитися на авокадо під іншим кутом і навіть використовувати його в якості солодкої закуски.
Як вибрати авокадо
Як вибрати авокадо / ua.depositphotos.com

Авокадо-це здорова, багата поживними речовинами їжа, яка може допомогти збільшити споживання корисних продуктів. Багаті поживними речовинами інгредієнти-це ті, які містять значну кількість вітамінів, мінералів та інших поживних речовин при відносно невеликій кількості калорій.

Чим корисний авокадо?

Одна третина середнього авокадо (50 г) містить 80 калорій і майже 20 вітамінів і мінералів. Авокадо є хорошим джерелом клітковини, фолієвої кислоти, вітаміну К, пантотенової кислоти і міді, а також містять хороші жири.

Якщо вам цікаво, Як правильно їсти авокадо в сирому вигляді або з чим їсти авокадо, є безліч простих способів зробити його частиною вашого звичайного раціону.

відео дня

Просто авокадо

Один з кращих і простих способів насолодитися авокадо — є його у вигляді самостійного продукту. Стиглі авокадо, розрізані навпіл і приправлені за смаком, стануть смачним доповненням до будь-якої страви.

Як правильно їсти авокадо в сирому вигляді? Для цінителів авокадо: все, що вам потрібно, це половинка простого авокадо, скропленого лимонним соком або вашої улюбленої приправою. Спробуйте трохи паприки або бальзамічного оцту для додання пікантності.

Як їсти авокадо: бутерброди

Ще один простий спосіб з'їсти авокадо-намазати його на тости, щоб отримати багату і бархатисту начинку без холестерину.

Пюре з авокадо-смачне джерело хороших жирів і не містить холестерину альтернатива іншим популярним спредам з високим вмістом насичених жирів.

Авокадо їдять сирим: салат з авокадо

Авокадо може бути легким доповненням до будь-якого обіду або вечері. Як приготувати авокадо? Дуже просто! Смачний спосіб включити авокадо в свій щоденний раціон — насолодитися легким у приготуванні салатом з авокадо. Це так само просто, як додати кілька скибочок авокадо в ваш улюблений салат або використовувати авокадо в якості основи для поживного і багатого поживними речовинами салату.

У нарізаному салаті вони виглядають ефектно. Приготуйте свій власний салат з авокадо і заправку для салату.

Авокадо
Авокадо / Фото pixabay.com

Сендвічі та бургери

Якщо ви задавалися питанням, як приготувати авокадо, чи пробували ви робити бутерброди з авокадо або гамбургери або смажити їх на грилі? Це ще один смачний і простий спосіб включити авокадо в ваш наступний барбекю або пікнік.

Бутерброди з беконом, листям салату, авокадо і помідорами, пишні бургери з авокадо або роли з авокадо — авокадо надає вершковий смак будь-якого сендвічу.

Гуакамоле або соус з авокадо

З авокадо можна приготувати гуакамоле для вегетаріанських паличок або крекерів. Ці легкі і швидкі в приготуванні закуски можна їсти в будь-який час дня. І це відмінний відповідь на питання: як їсти авокадо на сніданок.

Навіть один авокадо може стати відмінною закускою до чіпсів або вегетаріанським паличок. Зі свіжого авокадо, нарізаного кубиками або пюре, можна приготувати фантастичний соус.

Закуски з авокадо

Додайте авокадо в гострі солодкі закуски, змішавши його з ягодами, спробуйте приготувати шоколадні енергетичні батончики з авокадо або пікантні чашки для закусок. Можливості безмежні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти