StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що потрібно робити для схуднення: прості кроки, які допоможуть досягти мети

21 липня 2021, 23:11
Худнути потрібно тоді, коли ви готові робити це правильно. Що слід врахувати – розповіла спортивний нутриціолог і фітнес-експерт Катерина Медушкіна.
Схуднення
Що потрібно робити для схуднення / УНІАН

Багато людей прагнуть схуднути. Особливо ця проблема характерна для жінок – привести себе в хорошу форму і знайти струнке тіло. Але тут важливо грамотно підійти до процесу, аби уникнути помилок, які призводять до зривів.

Худнути потрібно тоді, коли ви готові робити це правильно. Що слід врахувати – розповіла фахівець зі здорового харчування, спортивний Нутриціолог і фітнес-експерт Катерина Медушкина.

Як правильно схуднути

  • Не можна голодувати

Якщо ви вирішили худнути, не слід голодувати. Схема "якщо вже худнути – так нічого не їсти взагалі" не працює. Згодом вага повернеться.

відео дня
  • Не слухайте поради

Коли вирішуєш схуднути, з'являється багато порадників – подруги, мама, свекруха та ін. Їм можна подякувати, але діяти по науці.

  • Харчування має бути різноманітним

"Тушкуй, вари, запікай, смаж (без олії). Їж всі види круп, м'яса і риби, фруктів і овочів. Тобі можна і горіхи, й масло, сири, ароматний хліб! Якщо ти себе обмежиш – будеш думати тільки про те, чого б "незвичайного" з'їсти й не протримаєшся більше як тиждень", – зазначила Катерина Медушкіна.

  • Готувати багато і часто необов'язково

Все можна готувати заздалегідь, виділивши для цього всього кілька годин на вихідних. Робіть заготовляння на тиждень вперед – це дозволить заощадити багато часу.

Їжа, дієта
Їжа, дієта / pinterest.com
  • Готувати собі окремо теж не потрібно

Для себе і сім'ї можна готувати одні й ті ж смачні страви.

  • Не потрібно тренуватися щодня

Безглуздо і шкідливо робити це кожен день. Застав себе зробити перерву в 1-2 дні між тренуваннями. Це необхідно для того, щоб м'язи відновилися.

  • Контроль і план

Всю їжу необхідно продумати, зважити і підрахувати калорії. Також повинен бути план вправи по днях. Таким чином, все, що потрібно від тебе – взяти і зробити.

Раніше лікар-дієтолог Олена Кален розповіла, яку воду найкраще пити в спеку, щоб схуднути.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти