StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді фарбування волосся пастельний балаяж і каліфорнійський блонд - фото

6 січня 2021, 12:40
Якщо хочете виглядати надзвичайно, але не хочете знебарвлювати кожне пасмо, то пастельний балаяж – ідеальний варіант для вас.

відео дня

Новий Рік підштовхує нас до змін. Одні можуть почати наводити лад у шафі або переставляти меблі в кімнатах, інші починають планувати великі покупки, а треті - змінюються самі, і починають з нового кольору волосся. Фарбування волосся - відмінна нагода не тільки змінити імідж, але й підняти собі настрій. Мода 2021 враховує різні вимоги й намагається догодити всім, тому тенденції фарбування цього року будуть одночасно дуже невимушеними й колоритними.

Водночас деякі тренди, які були популярними торік, продовжать завойовувати серця жінок й у 2021 році - у нашому матеріалі Приховане фарбування волосся - найефектніше фарбування 2020-2021 можете докладніше дізнатися про це унікальне фарбування.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші тренди у фарбуванні волосся 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення.

Модне фарбування 2021 – на що звернути увагу

У моді пастельний балаяж

Якщо хочете виглядати надзвичайно, але не хочете знебарвлювати кожне пасмо, то пастельний балаяж – ідеальний варіант для вас. Результат вас приємно здивує, адже вийде янгольський, чарівний колір волосся. Пастельний балаяж може дати поштовх вашому особистому стилю і подарувати вам впевненість – ви точно відчуєте себе королевою світу! Ще один приємний момент в цьому фарбуванні - вибір пастельних відтінків, і краще одним не обмежуватися.

Модне фарбування 2021 / Instagram
Модне фарбування 2021 / Instagram

Фарбування у стилі 90-х

Все ще на вершині моди фарбування волосся блоками у стилі 90-х, проте акцент - в основному спереду. По суті, треба зробити дві яскраві "стрічки", які гарно обрамлятимуть обличчя. Ця тенденція ожила на початку минулого року, й подарувала стилістам і модницям широке поле для фантазії – попри те, що фарбують тільки передні пасма, варіантів фарбування – безліч.

Модне фарбування 2021
Модне фарбування 2021 / Instagram

Можна також зробити кілька яскравих великих блоків у стилі мелірування з 90-х - зараз такий варіант у тренді. Жодний плавних переходів - відокремлюєте кілька пасом, на яких хочете зробити акцент, і фарбуєте їх будь-яким кольором або просто освітлюєте.

Модне фарбування 2021
Модне фарбування 2021 / Instagram

У трендах каліфорнійський блонд

Спогади про літо, мрії про пляж і сонце не дають спокою багатьом жінкам у всіх куточках планети. Тому величезною популярністю користується фарбування волосся каліфорнійський блонд. Як правило, фарбують тільки окремі пасма. Коріння - свої, рідні, їх не чіпають взагалі. Акцент - на кінчиках, які немов "вигорають" на сонці. Модний каліфорнійський блонд 2021 витканий з теплих пісочних і холодних бежевих відтінків, які ідеально пасують для будь-якої пори року.

Модне фарбування 2021
Модне фарбування 2021 / Instagram

Грибний блонд - писк сезону

На вершині моди - фарбування волосся грибний блонд, яке дуже нагадує класичне мелірування. Поєднання попелястого, як печериці, і світлого волосся заворожує, тому у цього варіанту фарбування вже багато прихильниць. Грибний блонд - це розкішний холодний і модний колір волосся 2021, який може бути як однорідним, так і включати багато різних холодних коричневих відтінків: темніших і світліших. Тобто основний колір може бути різним, аж до шоколадного – чим темніша основа, тим контрастнішим і ефектнішим буде фарбування.

Модне фарбування 2021
Модне фарбування 2021 / Instagram

читайте такожЖіночі стрижки блант боб і шеггі з 70-х зачарують всіх у 2021 році: фотоМодне фарбування волосся 2021 - які ще варіанти фарбування у тренді:

  • У моді попелястий блонд.
  • У моді природне волосся.
  • У моді чорне волосся з золотим відливом.
  • У моді червоне волосся.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти