StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Трендовий одяг весна-літо 2024: що носити, щоб виглядати модно та стильно

4 квітня 2024, 15:45оновлено 9 квітня, 15:32
Стиліст розповіла про те, що буде у тренді цього сезону та назвала наймодніші кольори.
мода, стиль
Трендовий одяг весна-літо 2024 / Колаж: Главред, фото: instagram/cher17.ua

Кожна модниця слідкує за трендами та хоче знати, який одяг у моді 2024 року. Весна-літо 2024 здивують вишуканим та стильним одягом, у якому кожна жінка виглядатиме, наче дама з глянцевого журналу.

Відома українська стилістка Анастасія Крівіцька розповіла у своєму блогу про те, що можна носити цього сезону, щоб виглядати на всі 100%.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Стрижки для жінок 60+ на коротке волосся: навіть у тонкої шевелюри буде об'єм.

Трендові кольори 2024 року

Весною та влітку цього року одним із наймодніших кольорів буде шоколадний. Це чудовий варіант, адже він легко комбінується практично з усіма іншими кольорами. Актуальним також залишається червоний чи вишнево-червоний – колір вина. Якщо ви боїтесь яскравий червоний колір, то не обов’язково використовувати його в основному одязі, достатньо буде навіть червоної сумки, взуття, іншого аксесуару чи червоної помади.

У тренді залишаються тотал луки у сірому, білому та чорному кольорах. Дизайнери також представили один із головних кольорів весни – персиковий. Популярними будуть салатовий, бузковий, небесно-блакитний, фісташковий, рожевий та колір масла.

Головний тренд сезону весна-літо 2024

У тренді цього сезону залишається мінімалізм та тиха розкіш. Це прості класичні та базові речі гарної якості, які виготовлені з якісних матеріалів, вони мають правильний крій та виконані у базових кольорах. Такі речі роблять жінку елегантно, вишуканою та розкішною.

Мова йде про класичні костюми, спідницю-олівець, темні класичні джинси, базові сорочки (біла, блакитна, у полоску), топи, футболки, светри, джемпери. Ці речі повинні бути стриманими та без зайвих деталей, мати чисті лінії, чисті кольори. Вони будуть універсальними та зможуть легко комбінуватися між собою. Це справжня база гардеробу.

"Важливо, щоб речі були актуального фасону. Класичний костюм 2000-х і класичний костюм, який актуальний зараз, це геть різні моделі. Наразі актуальні вільні моделі з чіткою лінією плеча. Це може бути костюм з викроєною лінією талії, але він все одно має бути вільним та об’ємним. Це фасони, які нагадують стриману нью-йоркську елегантність у 90-х", - каже Анастасія Крівіцька.

Модний одяг 2024

Цього сезону модними будуть речі з комірцем у стилі Поло. Це можуть бути сорочки, світшоти, сукні, футболки. Такий комірець візуально буде звужувати зону портрета. Також модницям слід звернути увагу на фасон одягу із відкритими плечами. Він відкриє ключиці та зробить образ більш жіночним та сексуальним. Однак слід врахувати особливості свого тіла. Фасони з горизонтальним зрізом візуально збільшать плечі. Жінкам з широкими плечами краще обрати фасони з асиметричним зрізом.

Також слід зазначити, що у моді буде одяг із прозорої тканини. Це можуть бути топи, сукні, спідниці. Так, наприклад, образ із прозорою спідницею можна доповнити подовженим жакетом, який закриє сідниці. У тренді також будуть блискітки, металізовані ефекти та паєтки.

Дивіться відео про модні тренди весни 2024:

Модні штани 2024

Пори те, що деякі модниці одягали штани з низькою посадкою, у тренд вона не залетіла. Такі штани пасують далеко не всім, вони підходять дуже маленькій кількості жінок. Нині на піку буде висока посадка або навіть супервисока. Дизайнери представили штани із вбудованим корсетом, який утримував їх під грудьми. Висока посадка візуально подовжує ноги. Однак слід враховувати те, що супервисока посадка теж може не всім пасувати, тому краще обирати стандартну високу посадку або середню.

У тренді також залишаються широкі штани. Це про елегантність, вишуканість та жіночність. Вони пасують практично всім, однак є жінки, які бояться їх. Стилістка радить спробувати хоча б поміряти, адже правильно підібраний образ із широкими штанами можуть зробити вас неповторною.

Також повертається тренд на мікрошорти чи мікроспідниці. Не треба одразу боятися цього, адже їх можна носити з подовженою жилеткою, жакетом, пальто, довгим плащем чи сорочкою. Але не слід думати, що лише міні буде у моді. В трендах також залишаються максіспідниця.

Хто така Анастасія Крівіцька?

Анастасія Крівіцька - фешн блогер та стиліст. Вона має сторінку в Instagram та канал на YouTube. Там вона розповідає про моду, стиль та красу. На сторінці в Instagram у неї майже 60 тисяч підписників, а на YouTube - 286 тисяч підписників.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти