StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зав'яжи і пофарбуй: тренд епохи хіпі знову з нами на осінь 2020 - фото

9 серпня 2020, 04:29
За елегантний стиль одягу з принтами тай-дай ми маємо подякувати французькому будинку моди Dior.

Мода осінь-зима 2020-2021 вирішила подарувати нам трохи спогадів, пов'язаних з "лихими" 90-ми. Пам'ятаєте варені джинси? В ті часи, напевно, майже всі "варили" джинси у фарбі в домашніх умовах, а щоб малюнок вийшов оригінальним, в деяких місцях виріб зав'язували резинкою.

Так ось, у 2020 році тканини в стилі "варених джинсів" знову в тренді. Але на осінь-зиму цей стиль став більш вишуканим. Цей метод фарбування тканини, та й сам стиль, зараз називають "тай-дай" (дослівно з англійської tie-dye означає "зав'яжи і пофарбуй"). Так ось, тай-дай обіцяє підкорити наші серця, і саме в осінньо-зимовому сезоні в тренді джинсові речі з принтом тай-дай.

відео дня

Відзначимо, цей стиль фарбування тканин з'явився у 1960-х роках, і став шалено популярним на початку 70-х. Щоправда, в той час на піку моди завдяки хіпі був райдужний принт. Через 30 років, у 90-х, усі божеволіли по джинсах в стилі тай-дай. І ось знову, черговий виток довжиною у 30 років - і одяг з принтами тай-дай "відродився" з минулого, немов птах фенікс з попелу, і радуватиме нас, поки не наситимося.

За елегантний стиль одягу з принтами тай-дай ми маємо подякувати французькому будинку моди Dior - саме там з'явилися найстильніші і сучасні зразки на осінь-зиму 2021-2021.

Одяг в стилі тай-дай осінь-зима 2020-2021 - це не тільки джинси з елементами модного принту - яскравого або приглушеного. Це також плісировані спідниці з принтом тай-дай - вони стилізовані під денім, а також кофтинки, сорочки та сумки.

Стиль 90-х (та й 70-х) повернувся, але це не копія того, що було раніше - а сучасні варіації.

У сезоні осінь-зима 2020-2021 принти в стилі тай-дай будуть і на толстовках, і на светрах, і на штанах карго. Молоді припав до душі незвичний стиль хіпі, і вона цілком поглинає все, що з'являється у продажу з принтом тай-дай.

Ми підготували для вас фотогалерею модного одягу з принтами тай-дай, який буде актуальний восени і взимку. Оскільки цей стиль вже в трендах останнім часом, то можете купити собі те, що подобається, вже зараз, і зустріти в цьому осінь.

Модний жіночий одяг у стилі тай-дай на осінь-зиму 2020-2021

Толстовки з візерунком тай-дай

Якщо ви любите вільний і спортивний стиль, то у вашій шафі обов'язково має з'явитися толстовка в стилі тай-дай, яка заворожує своїми барвами і візерунками, в яких можна потонути. І це зовсім не домашній варіант - в поєднанні з джинсами вийде цілком стильний образ.

Спідниці в стилі тай-дай

Для тих, хто не боїться уваги, в моді приголомшливі довгі спідниці в стилі тай-дай. Орієнтуйтеся на принти в джинсовому стилі - вийде ефектно і незвично.

Штани з принтом тай-дай

Хто сказав, що осінь - це похмура пора? Джинси або спортивні штани з принтами тай-дай - це теж модна тенденція осені. Для ультрамодного образу поєднуйте толстовки в стилі тай-дай зі штанами.

Крім того, зверніть увагу на взуття і сумки в стилі тай-дай, а також темні принти, які виглядають елегантніше.

читайте такожУ моду на осінь-зиму 2021 повернулися ефектні сумки з 70-х: фото Нагадаємо, раніше повідомлялося, у моду на осінь повернулися банти, проте вони прикрашатимуть не тільки одяг, але і взуття. Багато дизайнерів прикрасили туфлі бантами - великими або дрібними, але шалено привабливими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти