StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стрижки на середнє волосся 2021, які захочеться повторити

22 березня 2021, 17:20
Жіночі стрижки на середнє волосся - беззмінні фаворити на вершині модного Олімпу, і не тільки цього року. Їх головна перевага в універсальності.

Стрижки на середнє волосся стають затишною гаванню для тих, хто шукає універсальний варіант, який точно не розчарує, і водночас подарує відчуття впевненості у собі. Для інших вони - порятунок, особливо у разі, якщо у них від природи занадто тонке волосся й хочеться об'єму. А треті люблять їх за те, що вони дозволяють виглядати жіночно, однак не вимагають особливого догляду, а також дозволяють створити ефектну вечірню зачіску.

Саме тому жіночі стрижки на середнє волосся – беззмінні фаворити на вершині модного Олімпу, і до них завжди відчувається живий інтерес. Заведено вважати модні стрижки на середнє волосся ідеальним варіантом для спокійних і врівноважених жінок та дівчат, які трохи консервативні. Але останнім часом, коли життя через пандемію кардинально змінилася, їх вибирають і прогресивні та сміливі особистості. Секрет простий - стрижки жіночі на середнє волосся вийшли за межі нудної класики.

Збираєтеся зробити стрижку на середнє волосся? Тоді наша добірка допоможе вам зробити гідний та цікавий вибір.

Модні стрижки 2021 на середнє волосся - на що звернути увагу

Стрижка на середнє волосся шеггі

Якщо вам подобається кошлатий і трохи недбалий стиль 70-х, то ця стрижка просто створена для вас. Суть її в тому, що волосся стрижуть хаотично – виходять пасма різної довжини. Важливий момент - філірування пасом, яке додає стрижці особливої текстури. Як правило, ця стрижка не обходиться без чубчика, і найчастіше вона йде в дуеті з чубчиком на два боки або рваним прямим чубчиком.

Стрижки на середнє волосся 2021
Стрижки на середнє волосся 2021 / Instagram

Стрижка 2021 подовжений боб

У стрижки боб багато різних варіантів, у тому числі й на середнє волосся. Тому зробивши вибір на його користь у вас є шанси виглядати неповторно. Якщо вам подобаються контрасти, то стрижка гострий боб вам точно сподобається – суть її в тому, що потилиця класична, а ось пасма вперед стрижуть під гострим кутом.

Стрижки на середнє волосся 2021
Стрижки на середнє волосся 2021 / Instagram

Усе ще в тренді стрижка мандрівний боб подовжений: це коли лінія зрізу йде не рівна, тим самим створюється відчуття легкості, свободи й з'являється додатковий об'єм.

читайте такожЧому сивіє волосся і чи можна його висмикувати

А для тих, хто не хоче жертвувати довжиною, у моді максимально довгий лоб: і потилиця не надто коротка, і спереду волосся подовжене. Особливість стрижки - в силуеті, який, звичайно ж, вгадується відразу. Чубчик і градуювання – за бажанням.

Стрижки на середнє волосся 2021
Стрижки на середнє волосся 2021 / Instagram

Стрижка на середнє тонке волосся французький лоб

Якщо у вас тонке волосся, то зверніть увагу на дивовижну жіночу стрижку подовжений французький боб – або, як кажуть, французький лоб. Родзинка стрижки - у чубку, який відразу асоціюється з француженками і легендарною актрисою і співачкою Джейн Біркін. Французькі дівчата обожнюють цей стиль, тому що він надає природний об'єм їх волоссю.

читайте такожЯк часто можна фарбувати волосся і чому

Довжина стрижки варіюється між довгою і короткою, а саме волосся має м'які, текстуровані шари. Ще цю стрижку називають боб-ключиця, тому що лінія зрізу проходить на рівні ключиць. Це дуже зручна довжина, тому стрижку легко укладати й можна особливо не турбуватися, якщо волосся відросло.

Стрижки на середнє волосся 2021
Стрижки на середнє волосся 2021 / Instagram

Стрижки на середнє волосся з чубчиком

У 2021 році в моду грунтовно увійшли чубчики, тому будь-яка стрижка на середнє волосся в поєднанні з чубчиком дозволить вам бути у тренді. Ви можете вибрати класичне подовжене каре, боб з подовженням або навіть каскад, але якщо ви "прикрасите" стрижку чубчиком, то відразу додасте образу родзинки.

Стрижки на середнє волосся 2021
Стрижки на середнє волосся 2021 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти