Розкішний та елегантний образ: Андре Тан назвав наймодніший колір сезону

16 жовтня 2024, 21:37
108
Модельєр радить придбати пальто, сукню чи светр такого кольору.
Андре Тан, цвет бургунди, мода
Андре Тан назвав модний колір осені / Колаж: Главред, фото: instagram/andre_tan_official, pexels

Жінки люблять виглядати на всі 100%. Доглянуте волосся, шкіра, гарний одяг - це все робить образ довершеним. Багато хто слідкує за модними тенденціями. Говорячи про моду слід звертати увагу і на колір сезону. Відомий український модельєр Андре Тан назвав модний колір сезону осінь-зима 2024-2025.

Головний колір осені-2024

Наймоднішим у цьому сезоні є винний колір - бургунді. Андре Тан радить придбати тренч, пальто, светрик чи сукню такого відтінку. Також доповнити образ зможе сумка чи взуття кольору бургунді. Цей колір легко комбінується з класичними осінніми кольорами.

"Винний колір чудово пасує до трендових кашемірових пальт, вовняних светрів та шкіряних аксесуарів. А його універсальність дозволяє легко поєднувати з класичними осінніми кольорами — бежевим, коричневим, сірим та золотистим", - зазначив Андре Тан.

відео дня

Він додав, що цей відтінок поєднує в собі пристрасть, елегантність та тепло. Він доповнює осінній гардероб, додаючи йому нотки розкоші та витонченості.

Дивіться відео про модний колір осені-2024:

Хто такий Андре Тан

Андре Тан - український модельєр. Справжнє ім'я Андрій Миколайович Тищенко. Тан - абревіатура прізвища, імені та по батькові.

Народився в Харківській області. Закінчив Харківський коледж текстилю та дизайну, а також Київський національний університет технологій та дизайну. Пізніше пройшов навчання на фабриці Hugo Boss у Німеччині та в St. Martins college of Art у Британії, пише Вікіпедія.

Завдяки своїй діяльності Андре Тан був занесений до Книги рекордів України як наймолодший дизайнер країни.

У лютому 2018 року став першим дизайнером в Україні, який створив колекцію одягу для дівчат розміру Plus-Size.

Одружений з Аліною Харечко. Має доньку Софію.

Раніше Главред розповідав про те, як зробити дивовижний японський масаж для обличчя від зморшок. Японські жінки роблять масаж кобідо. Цей масаж розгладжує зморшки, а також полегшує головний біль.

Також ми розповіли, які стрижки підходять для круглого обличчя. Є три стрижки, які чудово підійдуть жінкам з круглим обличчям. Вони матимуть гарний вигляд навіть з короткою довжиною і тонким волоссям.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти