StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Подруги ахнуть: експерт по волоссю розповіла, як відростити пишні локони

10 серпня 2023, 16:01
Експерт Еліза Пінеда розповіла, як зробити так, щоб ваші локони виглядали здоровими і розкішними.
Що робити якщо випадає волосся
Що робити якщо випадає волосся / Колаж Главред, фото: instagram.com/zaristylist/

Багато хто з нас хотів би мати ідеальне волосся, але іноді їм потрібно трохи догляду, щоб виглядати чудово. Але що робити, коли випадає волосся, а нове не встигають займати їх місце?

Експерт Еліза Пінеда розповіла, як зробити так, щоб ваші локони виглядали здоровими і розкішними, пише dailystar.

Що потрібно їсти, щоб не випадало волосся?

відео дня

Боротьба з випаданням волосся вимагає комплексного підходу, починаючи з акценту на збалансоване і поживне харчування.

"Переконайтеся, що ваша їжа багата вітамінами та мінералами, особливо тими, що сприяють здоров'ю волосся, такими як біотин, залізо, цинк та вітамін С. Включіть у свій раціон такі продукти, як листова зелень, яйця, горіхи, риба та фрукти", - каже Еліза.

Також експерт зазначила, що підтримання достатнього рівня зволоженості має вирішальне значення для здорового росту волосся, тому потрібно пити багато води протягом дня.

Як доглядати за волоссям?

Постійність є ключовим моментом в успішному догляді за волоссям. Від регулярного очищення шкіри голови і масажу до використання відповідних продуктів, адаптованих до вашого типу волосся, дуже важливо встановити режим і дотримуватися його.

"Вирішуючи проблему випадіння волосся та сприяючи росту нового волосся, важливо підходити до догляду за волоссям стратегічно. Поширеною помилкою є нехтування здоров'ям шкіри голови і зосередження уваги виключно на пасмах волосся", - радить експерт.

Вона також підкреслила, що підтримка здорової шкіри голови та живлення волосяних фолікулів є життєво важливим для міцнішого та здоровішого волосся.

"Уникайте тугих зачісок, які тягнуть волосся, і замість цього вибирайте вільні, м'які зачіски, які не викликають непотрібного навантаження на волосяні фолікули", - говорить Еліза.

Керуйте рівнем стресу

Тривалий вплив стресу може значно сприяти тимчасовому випаданню волосся.

Більш того, сам факт випадіння волосся може спровокувати тривожний цикл занепокоєння, ще більше заважає зусиллям по стимуляції росту волосся.

"Хронічний стрес може призвести до гормонального дисбалансу, який сприяє випаданню волосся. Регулярна фізична активність також корисна для зниження стресу і поліпшення загального самопочуття", - пояснила експерт.

Проконсультуйтеся з лікарем

Випадання волосся може бути пов'язане з різними основними станами здоров'я, такими як гормональний дисбаланс, аутоімунні захворювання та захворювання щитовидної залози.

"Рекомендується звернутися за порадою до медичного працівника, щоб визначити, чи є основне захворювання, яке спричиняє випадання волосся", - попередила Еліза.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти