StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Подовжений боб – новомодна стрижка на середнє волосся 2020 для будь-якого типу обличчя

21 липня 2020, 03:30
Класичний варіант подовженого боба – це відсутність чубчика, і, як правило, бічний проділ. А далі – все залежить від вашої фантазії та вміння майстра.

Якщо каре або боб – це стиль, якому ви віддаєте перевагу, то ви точно мали помітити, як змінюється обличчя з кожним відрослим або кожним зрізаним сантиметром волосся. Як правило, варіанти на рівні підборіддя додають образу жорсткості, а якщо пасма вже на рівні ключиці або плечей – то візуально обличчя здається м'якішим. І ось цей другий варіант у 2020 році раптово став фаворитом багатьох жінок і вибився на саму вершину трендів. Подовжений боб, або лонг боб, або взагалі коротко – лоб – це жіноча стрижка, яка пасує всім, вона не розчарує і подарує приємні емоції щоразу, коли дивитиметеся на себе в дзеркало.

відео дня

У вас може бути пряме волосся, витке, густе або тонке, ви можете фарбувати його чи ні, але подовжений боб в будь-якому разі надасть вашій шевелюрі стильного силуету. І навіть вік не стане на заваді, і форма обличчя – адже перед вами одна з найвдаліших жіночих стрижок, яка здатна на справжні дива.

Єдине, що дійсно має значення – це довжина. Оцініть всі можливі варіанти, і виберіть той, який буде з вашим обличчям виглядати гармонійно. Крім того, мають значення і деталі стрижки – проділ, наявність або відсутність чубчика, текстура.

Сьогодні ми розповімо вам про наймодніші інтерпретації жіночої стрижки лоб 2020 – подивіться нашу фотогалерею, там зібрані свіжі зразки, на які можна орієнтуватися.

Стрижка подовжений боб – модні варіанти

Стрижка розмитий A-line лоб

Це приголомшливий лонг боб, суть якого в тому, що спереду волосся довше, а ззаду – коротше. Але фішка в тому, що лінія зрізу не рівна: одне пасмо стрижуть трохи довше, інше – трохи коротше. Унаслідок цього виходить надзвичайно стильний силует, що звужується до лиця. Стрижка на середнє волосся подовжений A-line bob - знахідка для власниць тонкого волосся. Волосся можна укладати на будь-який бік, робити зачіски і щодня змінювати образ.

Перевагою подовженого розмитого боба є те, що він простий у догляді, пасує жінкам різного типажу і за бажання з нього можна зробити пристойну вечірню зачіску.

читайте такожМодні асиметричні стрижки 2020 на різну довжину волосся - фото

Стрижка гострий лонг боб

Перевагою такої стрижки є те, що спереду волосся максимально довге (довжина мається на увазі середня), а ззаду – вкорочене. Якщо дивитися збоку, то виходить різкий гострий кут зрізу. Така стрижка стане знахідкою для тих, хто любить асиметрію і хоче бути в центрі уваги – тому що лінія зрізу діє, немов магніт.

Можна також зробити косий чубок, який плавно переходить у загальну довжину волосся – ту частину, яка довша. У будь-якому разі стрижка ефектна й додає образу шарму.

Стрижка лонг боб для круглого обличчя

На відміну від стрижки боб, яка протипоказана красуням з круглою формою обличчя, подовжена версія заслуговує на увагу. Стрижка лоб візуально витягує обличчя, тому, зробивши її раз, ви ймовірніше не захочете її змінювати на щось нове протягом найближчих кількох років. Додати різноманітності допоможе укладання волосся – ви можете створити модну текстуру – легку кошлатість, або закрутити локони.

читайте такожТупий зріз волосся у тренді: наймодніші стрижки з рівним зрізом - фото

Дуже довгий боб з градуюванням

Якщо вам подобається силует стрижки боб, але ви не хочете жертвувати довжиною, тоді зробіть максимально довгий лоб. Щоб додати об'єму, додайте кілька шарів. Якщо "сходинки" - не ваш стиль, тоді можна зробити рвані пасма різної довжини, і вийде шеггі-лоб.

Стрижка лоб з чубком

Класичний варіант подовженого боба – це відсутність чубчика, і, як правило, бічний проділ. А далі – все залежить від вашої фантазії та вміння майстра побачити те, що потрібно саме вам. Наприклад, можна зробити середній проділ – він додасть образу строгості. Також срижку можна урізноманітнити чубчиком-шторкою, яка розтікається по боках. Ще можна зробити чубок на бік, або видовжений бічний чубок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти