StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді зачіски з 90-х з омолоджувальним ефектом - фото

28 липня 2020, 04:25
Ви, напевно, помічали, що коли повністю збирати волосся в булочку, як балерина, то з'являється дивне відчуття легкості.

Можна намагатися забути минуле, своє дитинство, шкільні роки, молодість та інститут, а також місце, звідки ви родом. Але мода про це періодично нагадуватиме – тому що вона хоч і нещадна - підносить до небес, а потім легко кидає у прірву, - але вона не втрачає зв'язку з минулим. Тому що одяг – це завжди трохи більше, ніж просто речі для нашої зручності. Зачіски теж не виняток – якщо щось повертається в моду, отже, прийшов час поглянути на себе по-новому, і переоцінити те, що було раніше.

відео дня

90-ті роки всі пережили по-різному. Тоді багато хто з нас, немов губка, вбирали найменші західні тренди – і масово намагалися їх повторити. Ще ніколи ми не були такими схожими одне на одного – кварто було в класі комусь з'явиться з кольоровими резинками на волоссі, як дуже швидко вже всі дівчатка в класі носили хвостики з кольоровими резинками. Ми копіювали одне одного, і все модне дуже швидко до жаху набридало – тому що це носили всі.

Тоді ми мали по п'ять-десять шпильок на голові і прикрашали волосся метеликами. Самі шили банти і резинки й... були по-своєму щасливими.

У 2020 році "лихі" повернулися не тільки з макіяжем, фарбуванням волосся і одягом, але і з неймовірними зачісками, які змушують посміхнутися.

Сьогодні ми розповімо вам про те, які зачіски з 90-х зараз актуальні, а в нашій фотогалереї зібрані зразки для натхнення.

Модні зачіски з 90-х, які знову на вершині популярності

Метелики на голові омолодять образ

Хочете виглядати молодшою – прикрасьте волосся метеликами, ефект гарантований. Вони додають образу легкості й безпосередності. У 90-х роках затискачі з метеликами справили фурор. Аж до "нульових" ці шпильки користувалися попитом, і були улюбленим аксесуаром не тільки школярок. Зараз ці чудові шпильки знову повернулися в моду. Найкраще поєднувати їх з розпущеним волоссям – і не важливо, яка у вас стрижка – боб, каре з чубчиком або каскад. Тільки перевантажувати образ все ж не варто – один-два метелики покажуть всім, що ви йдете в ногу з модою і тримаете руку на пульсі.

Модні зачіски 2020
Модні зачіски 2020 / Instagram

Булочки з резинкою додадуть легкості

Ви, напевно, помічали, що коли повністю збирати волосся в булочку, як балерина, то з'являється дивне відчуття легкості. У 90-х багато носили такі булочки – хто одну, хто дві, - і зверху фіксували їх широкою резинкою. Так от, у моді знов і широкі кольорові резинки, і булочки – тільки дві! Цей тренд дуже сподобався сучасним модницям і вже став мейнстрімом. Щоправда, не треба "приглажувати" волосся так, як в 90-х, і краще стягувати його не занадто щільно. Це найкраща зачіска для недільної прогулянки парком і зустрічі з друзями в кафе – ваш образ справді оцінять.

Модні зачіски 2020
Модні зачіски 2020 / Instagram

читайте такожУ моді чудова стрижка французький боб з ефектом омолодження - фотоКрім того, в тренді булочки з розпущеним волоссям. Якщо у вас гарне довге або середнє волосся, тоді можете зверху закрутити дві невеликі булочки, а інша частина волосся нехай буде розпущеною. Щоб додати образу романтичності, можете закрутити кілька легких локонів.

Модні зачіски 2020
Модні зачіски 2020 / Instagram

Хвіст з 90-х знову на висоті

Зараз, як ніколи, хвіст заслуговує на увагу. Ви не будете виглядати занадто просто і немов з іншої епохи, якщо зробите низький хвіст і вийдете на прогулянку. Мода 2020 широко розчинила двері найзручнішій зачісці з 90-х. І не останню роль в цьому зіграв карантин – опинившись удома, нам терміново треба було придумати, що робити з волоссям. Мабуть, з цього і треба було починати – тривале перебування удома змусило жінок згадати своє дитинство, і взяти з нього щось на озброєння.

Якщо довжина волосся дозволяє, зробіть високий хвіст і будете в тренді. Волосся в хвості можна витягнути праскою – гладке волосся зараз у моді. Але якщо хочеться візуального об'єму і романтики, тоді зробіть легкі локони, як в 90-х.

читайте такожСтрижка шеггі з 70-х підкорила вершину модного олімпу 2020 - фотоЩе одна приголомшлива зачіска, яка гідна того, щоб з нею ходити на роботу – це низький хвіст. Гарно витягніть праскою волосся, зробіть рівний або бічний проділ і зав'яжіть низький хвіст, – вийде ефектна ділова зачіска. Крім того, така зачіска візуально омолоджує образ, тому її обожнюють моделі.

Модні зачіски 2020
Модні зачіски 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти