StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Привітання з придешнім Новим роком 2023 у прозі та своїми словами

27 грудня 2022, 09:54
Новий рік уже не за горами. Можна починати вітати рідних та друзів із прийдешнім святом. Якщо говорити добрі побажання, то Всесвіт обов'язково почує.
Привітання з придешнім Новим роком 2023 у прозі та своїми словами
Привітання з прийдешнім Новим роком / Фото pixabay.com

До Нового 2023 року залишились лічені дні. Рік, що минає, був нелегким для багатьох, тому вже зараз важливо налаштуватися на позитив й почати притягувати у своє життя й життя свої рідних та близьких щасливі події. Дні перед святом сповнені магією. Якщо промовляти вголос добрі побажання, то Всесвіт обов’язково вас почує та принесе у ваше життя добробут, любов, гармонію та успіх. А якщо від щирого серця побажати всього найкращого своїм рідним, друзям та колегам, то у світі стане ще більше щасливіших людей. Главред зібрав побажання та привітання з прийдешнім Новим роком 2023.

Привітання з Новим роком 2023 своїми словами

Вітаю з прийдешнім Новим роком! Бажаю мандаринового настрою! Ароматно-ялинових емоцій! Шипучого та іскристого сміху! І морозно-білосніжної усмішки! Адже лише напередодні Нового року ми віримо в чудеса та відчуваємо найтепліші почуття. Нехай все, про що ви мрієте, обов’язково втілиться в реальність у Новому 2023 році!

***

відео дня

Нехай у 2023 році у тебе з’явиться прекрасна покровителька – Фортуна – і супроводжуватиме тебе всюди. З прийдешнім Новим роком!

***

Вітаю з Новим роком! Нехай він стане для тебе відправною точною у щасливе життя, про яке ти так мрієш. Бажаю в новому році не знати печалі та невдач, зустрічати лише добрих і чуйних людей на своєму шляху. Нехай вийде все, що ти задумав!

***

Бажаю, щоби ця новорічна ніч була веселою та запальною! Нехай сніг замете всі печалі, а життя стелиться довгою білою смугою! Бажаю багато променистих усмішок, приємних сюрпризів, радісних зустрічей і блискучих успіхів! Нехай кожен день нового року буде яскравим, щасливим і вдалим!

***

Як тепло і прекрасно на душі, адже скоро прийде Новий рік. Так нехай же він стане для кожного з нас найщасливішим. Нехай у кожному будинку оселитися здоров’я, мир і любов.

***

Нехай Новий рік принесе яскраві емоції, соковиті фарби та незабутні події! Все старе забудеться і почнеться світла смуга! Зі святом!

***

Вітаю всіх з чарівним святом – Новим роком! Бажаю море щастя і посмішок, нестримних веселощів та удачі! Нехай цей рік принесе більше прибутку, вірних друзів та найголовніше - міцного здоров’я!

***

Напередодні Нового року щиро бажаю завжди бути в піднесеному настрої, сліпуче усміхатися, мати в серці радість. Нехай любов буде вірною супутницею, а її полум’я зігріває. Нехай близькі люди будуть здорові, а робота йде на лад. Нехай частіше вдається зустрічатися з друзями і більше відпочивати. Нехай в твоєму житті буде місце захопленням, новим знайомствам, найяскравішим подіям. З прийдешнім Новим роком!

***

Нехай свіжою морозною краскою забарвитить Новий рік сторінки вашого життя, наповнить будинок любов’ю та щастям.

***

Бажаю тобі в новому році таких же ігристих емоцій, як бульбашки в шампанському! Такого ж повного щастя, як келих у твоїй руці! Таких же прозорих почуттів, як кришталь цього келиха! З Новим роком!

***

З прийдешнім Новим роком! Нехай життя іскриться, як повний келих смачного шампанського. Нехай здоров'я буде міцним, як п'ятизірковий коньяк. Бажаю тобі у 2023 році, щоби "зелених" в гаманці було більше, ніж голок на новорічній ялинці. На душі хай буде тепло і затишно, як у мороз біля каміна. Добробуту та радості майбутньому році!

***

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь 2023 рік панують душевний спокій, затишок та іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми й негаразди залишаться в році, що минає. З Новим роком!

***

З прийдешнім Новим роком! Щойно він переступить поріг будинку, все буде абсолютно по-новому. Бажаю нового щастя, нових грошей, нової удачі та нових вдалих проектів! Нехай залишаються старими лише рідні, кохані та друзі!

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти