Коли закінчиться війна в Україні, не стане Путіна і Кримського моста – прогноз астролога Влада Росса

7 червня 2022, 12:42
Зірки кажуть, що Путін візьметься за ядерну дубину, коли Крим почне упливати з його рук.
Астролог Влад Росс розповів, коли в Україні настане мир, і війська РФ заберуться геть
За прогнозом астролога Влада Росса, Путін зробив фатальну помилку, за яку розплатиться Кримом

Допоки Венера не дійде до точки перемир'я і переговорів в гороскопі України, на припинення війни з Росією сподіватися не варто. А відбудеться це 31 липня – 1 серпня 2022 року. Саме з цього моменту можна розраховувати на те, що переговори будуть результативними. До того – в червні і, можливо, в липні – буде зберігатися військовий параліч, і будуть йти запеклі бої, тобто війна триватиме.

Інша причина, що дозволяє народу України сподіватися на поліпшення ситуації ближче до кінця липня і в серпні, полягає в тому, що Білий Місяць, ангел-хранитель гороскопу, який завжди обіцяє світло, мир і благодать, буде у Водолії. Дія цього аспекту буде відчуватися з 16 липня і в серпні. Тому можна очікувати початку процесу переговорів і встановлення миру саме в цей час.

Також у цей період дуже ймовірна хороша звістка з-за кордону. Зокрема, ця звістка може бути про палацовий переворот, який відбудеться в Росії в липні-серпні.

У будь-якому випадку, є всі підстави очікувати в цей час якоїсь переломної події, після якої Україна зможе вести переговори з Росією вже з позиції сили.

Втім, повністю постріли припиняться, і російські війська почнуть залишати територію України лише наприкінці 2022 року, коли Марс, планета війни, стане ретроградним (кінець жовтня – початок листопада) і втратить свою силу (коли Марс перейде в зодіакальний знак Рака). Тобто ослаблення войовничого впливу Марса повною мірою відчується вже в 2023 році. Якраз у цей час російські війська почнуть залишати Україну.

Слід зазначити, що в Росії влада повністю зміниться пізніше – коли відбудуться дуже важливі затемнення: 20 квітня, в день народження Гітлера, а також в день народження Карла Маркса – 5 травня. До цих дат уже встановляться мир і штиль. Тож залишилося потерпіти ще трохи.

До цього часу Володимира Путіна вже не буде при владі в РФ. Швидше за все, він буде мертвим. Сатурн, символ повалення, пройде по Юпітеру, символу влади, в його гороскопі в січні-лютому 2023 року.

До того ж, вже зовсім скоро – 16-21 липня – буде несприятлива комбінація планет у гороскопі Путіна: Нептун, символ змов і повалення, буде робити аспект до Сатурна, що вказує на можливість усунення з займаної посади і краху режиму.

Плюс 16 липня в дім влади в гороскопі Росії увійде Марс, що вказує на можливість вбивства. І одночасно на трансценденті буде знаходитися планета малого нещастя – Сатурн.

Тому середина липня – найбільш імовірний час для повалення Путіна, причому можливий навіть його відхід із життя. Одним словом, змова проти Путіна може визріти, і бункерного щура буде знищено.

Ще раз – активні бойові дії триватимуть до серпня цього року. Причому в цей час буде "вогняна", дуже запекла війна. У листопаді бої зупиняться, конфлікт буде заморожений, а потім і зовсім врегульований.

читайте такожГороскоп на червень-2022: на Водолія чекає зоряний час, а на Скорпіона - дуже складний період

Переговори, сприятливі для України, можуть початися не раніше 1 серпня. Тому до цієї дати – ніяких розмов із Кремлем і Путіним. Це пов'язано з тим, що переломний момент на фронті на користь України відбудеться, коли Марс поєднається з Ураном, а Білий Місяць – із Місяцем у гороскопі нашої країни. Тоді українські війська зможуть піти в контрнаступ. А це – липень.

У липні стане зрозуміло, що ми женемо росіян з усіх боків і по всіх напрямках. Україна поверне Донбас, очистить від окупантів Харківщину.

Більше того, в цей час може не стати Чорноморського флоту РФ – він може бути знищений ракетами, які будуть надані Заходом Україні. Можливо, тут зіграють свою роль протикорабельні ракети Гарпун, передані Україні. Був Чорноморський флот – і не стало. Був Кримський міст – і не стало його. Моста не буде.

читайте такожАстрологічний прогноз на червень-2022: чого остерігатися і яким справам присвятити місяць

І Крим не буде російським. Україна несподівано для всіх увійде до Криму. Щоправда, після цього почнеться протистояння, і Путін не на жарт стане погрожувати ядерною зброєю. Але одразу ж його можуть повалити.

Загалом, липень-серпень обіцяють бути дуже цікавими.

Крім того, в Росії відбудеться дефолт. До речі, майже кожного року Тигра в Росії буває дефолт, наприклад, він був у серпні 1998 року. От і знову до липня-серпня треба чекати дефолту. В Росії почнеться колосальне безробіття. Російський народ прокинеться і побачить увесь той жах, який створив Путін із Росією і росіянами.

Загалом, війна закінчиться повною перемогою України – звільненням і Донбасу, і Криму. Донбас буде звільнений точно й одразу. А щодо питання деокупації Криму Україна піде на переговори, і вже інший політик, не Путін, поверне їй Крим мирним шляхом. Ми, таким чином, дамо можливість росіянам, що понаїхали на півострів за останні роки з Росії, в тому числі з Сибіру, спокійно забратися геть.

читайте такожОкупанти підуть на штурм: астролог назвала дати запеклих боїв влітку - гороскоп для України

Переконаний, що Путін 24 лютого зробив величезну помилку. Якби він не почав цієї повномасштабної війни проти України, Крим міг би ще довго залишатися під контролем РФ. А тепер, після всього того, що сталося після 24 лютого, Крим точно ніколи не буде російським. Крим повернеться під контроль України.

Влад Росс, астролог, спеціально для Главреда

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете,перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти