У Новий Рік 2021 Путіну "відрізали" пів голови

1 січня 2021, 14:59
Калінінградський телеканал Каскад поглумився над новорічним зверненням президента Росії.
У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови
Новий Рік 2021 не обійшовся без курйозу на росТБ / Фото з соцмереж

Увечері 31 грудня російські телеканали традиційно транслювали новорічне звернення господаря Кремля Володимира Путіна. При цьому не обійшлося без курйозу.

У Калінінграді новорічне звернення президента РФ показали, "обрізавши" йому половину голови. Відео опублікували в You-Tube.

Інцидент стався на телеканалі Каскад. До слова, звернення губернатора Калінінградської області Антона Аліханова показали без всяких перешкод. Потім почалася трансляція звернення Путіна - картинка була спотворена.

При цьому телевізійники перервали президента РФ на півслові та включили замість звернення глави держави музичну композицію.

Спотворена трансляція була як при відтворенні на телевізорах, так і в Інтернеті.

Головний редактор місцевого телеканалу пояснила це технічним збоєм і пообіцяла, що винні будуть покарані.

У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови
Путін з "половиною голови" / Фото з соцмереж

Новорічне привітання Путіна 2021 – що росіянам говорив президент:

Новорічне звернення Путіна 31 грудня 2020 року стало найтривалішим за весь час - промова господаря Кремля тривала цілих шість хвилин. Президент РФ говорив про пандемію коронавірусу, побажав здоров'я всім, хто захворів на небезпечну хворобу, і, звичайно ж, згадав про перемогу над нацизмом.

Як відреагували росіяни

Російський підприємець, громадський і політичний діяч Михайло Ходорковський прокоментував у Twitter новорічне звернення Путіна так: "Найстрашніше – це коли тебе не треба, а ти є".

У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови

Звичайні росіяни також не дуже раділи промові президента - писали про те, що хочуть, щоби Путін пішов, деякі навіть висловили бажання подивитися транляцію Лебединого озера, натякаючи на смерть президента.

"Ось вона, справжня народна любов! Закидали дизлайками там, де це ще можливо. Але боюся в цьому році й це заборонять, як критику в уже минулому. Ніколи в житті я так не чекав Лебединого озера"

У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови

"Найбільше бажання в новому році, щоби всі "журналісти" RT та інші пропагандисти сіли на літак разом з Путіним і полетіли куди-небудь подалі"

У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови

"Тріпло в своєму репертуарі: "бла бла бла, корновірус, бла бла бла, короновірус, бла ла бла, ну, ви там тримайтеся...Все буде добре, короновірус бла бла бла"

У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови

"Сподіваюся, рік Бика винесе плішивого діда з Кремля на своїх рогах!!! Свободу Росії!!!"

У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови

"Вово, йди вже давай, втомилися ми від тебе"

У Новий Рік 2021 Путіну 'відрізали' пів голови

Нагадаємо:

читайте такожПіску в Ялті немає: У Держдумі Зеленського "вивели на чисту воду"

Новорічне звернення Зеленського 2021:

  • Увечері 31 грудня 2020 року президент України Володимир Зеленський привітав українців з новим 2021 роком. Він побажав їм бути здоровими і щасливими.
  • Також президент в ході свого привітання звернувся до жителів анексованого Криму і окупованого Донбасу і закликав їх перевести годинник назад.
  • Президент зазначив, що хоче сказати в центрі Донецька, що мир в Україні настав, а також написати, що "Крим – це Україна" не в Інтернеті, а на піску на пляжі в Ялті - на українському піску українського пляжу української Ялти".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти