"Стерти Британію з лиця землі": депутат Держдуми придумав, як РФ може перемогти Україну

28 березня 2023, 10:31оновлено 28 березня 2023, 11:22
Андрій Гурульов заявив, що Велика Британія є головним "підбурювачем" в Європі, тому її потрібно "знищити".
Гурульов і Скабєєва
Гурульов в ефірі у Скабєєвої помарив про знищення Великої Британії / скріншот

На фоні провалу на фронті в Україні російські пропагандисти намагаються знайти "рецепти" перемоги. Причому їхні фантазії вистачає лише на те, щоб загрожувати іншим країнам Заходу.

Зокрема, депутат Держдуми РФ Андрій Гурульов заявив, що Велика Британія є головним "підбурювачем" в Європі, тому, щоб перемогти війні з Україною, країні-агресору і окупанту потрібно "стерти з лиця землі" Британію.

Гурульов упевнений, що після цього країни Заходу одразу почнуть прислухатися до Росії та її диктатора Володимиру Путіну.

відео дня

"Перше, що потрібно зробити, – це знести Британію, просто стерти з лиця землі. І в принципі, по суті, після цього все закінчиться", - заявив депутат в ефірі російського пропагандистського ТБ.

"Завдавши критичної поразки Британії, вся війна на цьому закінчиться. І тоді одразу ж почнуть прислухатися до того, що говорить наш президент, що говорить глава КНР. До цього все йде і рано чи пізно цим все закінчиться", – сказав Гурульов.

Андрій Гурульов
Андрій Гурульов / скріншот

Як повідомляв Главред, одіозний депутат Держдуми Гурульов досі мріє перетворити столицю України на руїни. Також він вважає досягненням Росії втечу окупантів з Херсона.

Днями одіозний білоруський пропагандист Григорій Азаренок вибухнув ядерними погрозами на адресу Польщі та Литви. Йому привиділися погрози нападу на Білорусь, тому він пообіцяв всіх "опромінити".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти