РФ звузила свої цілі в Україні після провалів: експерт назвав пріоритети Кремля

27 серпня 2022, 11:07
877
Російська влада намагається викрутитися з провальної для неї ситуації. Проте немає ознак того, що Росія зможе захопити повністю території, які є для неї ціллю.
РФ звузила свої цілі в Україні після провалів: експерт назвав пріоритети Кремля
РФ звузила свої цілі в Україні після провалів/ УНІАН, Посольство США в Україні

Росія через низку провалів звужує свої завдання у війні проти України. Тепер країна-агресорка концентруватиме основні зусилля на тому, щоб захопити Донецьку область у її адміністративних межах.

Таку думку висловив експерт з питань безпеки Іван Варченко в ефірі телемарафону "FreeДом". Він зазначив, що Донецький напрямок залишається найгарячішим.

"Можна прогнозувати, що, звичайно, і Бахмут, й Авдіївка наша, і Краматорськ разом зі Слов'янськом будуть зараз основною ціллю російського режиму", – наголосив Варченко.

При цьому він зазначив, що нині немає жодних виразних ознак того, що Росії взагалі вдасться це зробити у майбутньому. Тому влада країни-агресорки намагається щось вигадати і викрутитися з цієї ситуації.

"Ось зараз вони говорили про велику гуманістичну місію російського народу. Бачте, вони не хочуть вбивати мирне населення. Після того, як вони вбили десятки тисяч українських громадян", – зазначає експерт.

Нагадаємо, екскомандувач силами США в Європі Бен Ходжес вважає, що Україна до кінця року могла б відкинути російських окупантів на позиції 23 лютого. Однак для цього потрібно, щоб Захід постачав зброю в достатніх обсягах.

Раніше журналісти The New York Times зазначали, що президент країни-агресорки Росії Володимир Путін ухвалив рішення збільшити чисельність російської армії через очікування затяжної війни проти України. Вони припускають, що, ймовірно, бойові дії затягнуться до наступної зими, або навіть довше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти