Кім Чен Ина не бачили живим рекордно довгий термін

31 травня 2021, 15:45
З чим пов'язана 24-денна відсутність північнокорейського диктатора на публіці поки не відомо.
Кім Чен Ин з дружиною
Кім Чен Ин з дружиною / Фото Reuters

Північно-корейський диктатор Кім Чен Ин не з'являвся на публіці протягом останніх 24 днів - це найтриваліший період його відсутності цього року.

Останній раз Кіма бачили на публіці 6 травня, коли він проводив фотосесію з сім'ями військових після перегляду їх виступу напередодні, пише Yonhap News Agency.

"Це найтриваліший період, коли в цьому році не було повідомлень про громадську діяльність (Кіма)", - заявив на регулярному брифінгу прес-секретар Лі Чон Чжу, прес-секретар південнокорейського Міністерства об'єднання.

відео дня

читайте такожКім Чен Ин вперше за рік показав публіці свою дружинуЛі Чон Чжу, однак, не вказав ніяких можливих причин відсутності Кім Чен Ина з поля зору громадськості, заявивши, що на даному етапі було недоречно робити оцінку.

Як "ховають" Кіма

Відсутність Кім Чен Ина з поля зору громадськості пов'язана з тим, що Північна Корея ще не опублікувала жодних офіційних заяв влади у відповідь на останню зустріч на найвищому рівні між президентом Південної Кореї Мун Чже Іном і президентом США Джо Байденом на початку цього місяця.

20-денна відсутність Кім Чен Ина в минулому році також викликала в усьому світі чутки про його здоров'я і навіть про можливість його смерті.

У квітні минулого року американські ЗМІ повідомили, що 36-річний лідер Північної Кореї Кім Чен Ин міг померти після важкої операції на серці. Тоді віце-директор гонконгського супутникового телебачення HKSTV, мовлення якого підтримує Пекін, повідомив з посиланням на "дуже солідне джерело", що Кім Чен Ин помер.

Це припущення було незабаром спростовано, коли на початку травня Кім Чен Ин з широкою посмішкою з'явився на церемонії, присвяченій завершенню будівництва заводу з виробництва добрив.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти