Кім Чен Ин "воскрес": лідер Північної Кореї з'явився на публіці - ЗМІ

2 травня 2020, 08:03
Північнокорейський лідер вперше за останні 20 днів вийшов у люди.

КНДР, Кім Чен Ин
Кім Чен Ин з'явився на публіці / Reuters

Кім Чен Ин помер, 25 квітня повідомили авторитетні ЗМІ. А потім заговорили про те, що Кім Чен Ин живий, але перебуває у "вегетативному стані" після невдалої операції на серці. Але офіційно влада Північної Кореї ні смерть свого лідера, ні його хворобу не підтвердили.

У той же час ніхто живим Кім Чен Ина не бачив з 11 квітня. Крім того, він 15 квітня не з'явився на святкуваннях, присвячених 108-річчю з дня народження його покійного діда Кім Ір Сена, після чого чутки про те, куди зник Кім Чен Ин, почали тільки множитися.

І ось інформаційне агентство Республіки Корея Yonhap з посиланням на державні ЗМІ повідомило, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин уперше за останні 20 днів з'явився на публіці.

"Кім Чен Ин був присутній на церемонії, присвяченій завершенню будівництва заводу з виробництва добрив в Сунчоне, провінція Південна Пхенган", - повідомляє агентство.

Як зазначили в ЗМІ, це перша публічна діяльність Кім Чен Ина з того часу, як його в останній раз бачили 11 квітня, коли він головував на засіданні політичного бюро правлячої Робочої партії.

читайте такожСестра Кім Чен Ина може очолити Північну Корею: що про неї відомоНагадаємо, раніше повідомлялося, лікар, який проводив операцію на серці Кім Чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни, пише японський журнал Shukan Gendai з посиланням на джерело в медичних колах Китаю.

Хірург дуже сильно хвилювався, у нього буквально тремтіли руки. Крім того, у нього не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах. Як результат йому потрібно було близько восьми хвилин, за які лідер Північної Кореї "перейшов до вегетативного стану".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти