Куди зник Кім Чен Ин: з'явилися подробиці стану лідера Північної Кореї

27 квітня 2020, 08:31оновлено 27 квітня 2020, 09:15
Радник президента Південної Кореї Мун Чжон Ин розповів про те, що сталося з Кім Чен Ином.
КНДР, Кім Чен Ин
Влада Південної Кореї розповіла про стан Кім Чен Ина / Reuters

Кім Чен Ин помер, повідомили ЗМІ з посиланням на джерело в Північній Кореї 25 квітня. Масла у вогонь підлило те, що офіційна влада КНДР не стала спростовувати це повідомлення одразу. Разом з тим ніхто не став показувати Кім Чен Ина, якого живим з 12 квітня не бачили.

Тільки державні ЗМІ Північної Кореї розповіли про активність лідера республіки. Зокрема, радіостанція КНДР повідомила, що Кім Чен Ин передав подяку робітникам та співробітникам, які допомагали у створенні міста Самчжиен.

Про те, куди зник Кім Чен Ин, висловився радник президента Південної Кореї Мун Чжон Ин. Він гучно заявив, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин живий і здоровий.

Таким чином влада Південної Кореї спростувала чутки щодо смерті лідера КНДР.

"Наша позиція уряду є твердою. Кім Чен Ин живий і здоровий. Він знаходиться в районі Вонсан (портове місто та військово-морська база на південному сході КНДР - ред.) з 13 квітня. Підозрілих рухів поки не виявлено", - заявили в Південній Кореї, пише CNN.

читайте такожВтратили вождя: після чуток про смерть Кім Чен Ина людей охопила панікаНагадаємо, раніше повідомлялося, лікар, який проводив операцію на серці Кім Чен Ину, не зумів закінчити маніпуляції у встановлені терміни, пише японський журнал Shukan Gendai з посиланням на джерело в медичних колах Китаю.

Хірург дуже сильно хвилювався, у нього тремтіли руки. Крім того, у нього не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах. В результаті йому потрібно було близько восьми хвилин, за які лідер Північної Кореї "перейшов до вегетативного стану".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти