"Готові до провокацій": Помпео дав коментар з приводу Covid-19 у Трампа

5 жовтня 2020, 10:42оновлено 5 жовтня 2020, 16:52
Держсекретар США Майк Помпео висловився щодо головної американської новини останніх днів - діагностування китайського коронавірусу у президента Трампа.
Помпео
Майк Помпео / УНІАН

Держсекретар і керівник Державного департаменту США Майк Помпео заявив, що країна готова до ворожих провокацій через виявлення коронавірусу у президента Дональда Трампа.

Про це повідомляється на офіційному сайті американського зовнішньополітичного відомства.

"Ми знаємо, що є шахраї, ми знаємо, що є зловмисні суб'єкти по всьому світу. США повністю готові, як Держдепартамент, так і наші дипломати. Сьогодні вдень я був з генералом Міллі. Всі готові", - заявив Помпео.

відео дня

Держсекретар також зазначив - Дональд Трамп, перебуваючи на лікуванні у військово-морському госпіталі, провів нараду з питань національної безпеки.

"У мене сьогодні була можливість поговорити з президентом досить докладно, і він говорив сьогодні з усією своєю командою національної безпеки. Ми повністю готові до всіх ситуацій, які можуть виникнути. У нас була хороша розмова. Я не збираюся говорити, про що він був. Але ми подбали про те, щоб президент був у курсі всіх подій, що відбуваються у світі", — заявив Помпео.

читайте такожХворий на коронавірус Трамп зліг до лікарні

У Трампа коронавірус - що було раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти