"Глобальна жахлива катастрофа": через Росію людству загрожує загибель – письменник

22 серпня 2020, 16:35
Людство може загинути у разі "жорсткого" розпаду РФ, сказав літератор.
Письменник попередив, що через розпад Росії у форматі глобальної жахливої катастрофи людство може загинути – Розпад Росії
Через розпад Росії у форматі глобальної жахливої катастрофи людство може загинути, попередив письменник / Reuters

Український письменник Юрій Андрухович вважає, що Російська Федерація буде змінюватися та може почати розсипатися.

Людству загрожує кінець у разі розвалу Росії у форматі глобальної жахливої катастрофи, розповів літератор в інтерв'ю Апострофу.

За словами співрозмовника, у такому випадку вже буде, зокрема, не до України.

відео дня

"Москва буде також змінюватися... якщо ми дійсно будемо цю свою "національну ідею" втілювати послідовно, то таки дотиснемо нашого сусіда до певного виснаження. І він почне розсипатися. І питання, яким він з цього вийде", – сказав Андрухович.

Письменник додав, що питання полягає у тому, чи збережеться РФ взагалі в якійсь більш-менш адекватній формі, і тоді з країною можна буде починати діалог на нових засадах.

читайте такожЧому розпад Росії невигідний Україні – експерт"Якщо вона розвалиться у форматі глобальної жахливої катастрофи, тоді всі проблеми відпадуть, тому що це кінець людства може настати. Тоді буде не до України, не до Америки і не до Росії...", – підкреслив літератор.

Раніше доктор історичних наук Георгій Касьянов попереджав, що розпад Росії може стати катастрофою для України. На думку вченого, лише абсолютно безграмотні люди можуть говорити, що після краху РФ нашій країні буде добре.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти