"Цю неосвічену тварюку - на лаву підсудних": відомий російський продюсер образив Зеленського

7 серпня 2021, 13:04оновлено 7 серпня 2021, 14:11
Музиканту і продюсеру Максиму Фадєєву вкрай не сподобалися тези, які озвучив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю каналу "Дом".
Фадєєв
Максим Фадєєв / Instagram

Відомий російський музикант і продюсер Максим Фадєєв перейшов на прямі образи на адресу президента України Володимира Зеленського - після того, як побачив інтерв'ю керівника держави телеканалу Дом. Пост з образами продюсер опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"А то що, Зеленський? Я мрію побачити цю неосвічену тварюку, на лаві підсудних! І це буде! Обов'язково і скоро! У мене всю сім'ю, по лінії батька, вирізали ось такі нацисти, і мій батько ріс в дитячому будинку ‒ не маючи свого прізвища та імені через приналежність до єврейського народу. У нашій родині, по лінії батька, загинули всі, І коли я послухав інтерв'ю цього дурня, мені хотілося вити від образи і від того, що не можу плюнути в його вічно перекошену, і шмигающую від зрозумілого рефлексу пику! Ця людина дуже дурний і неосвічений, і думаю по своїй шмигающей тупості він цитує класиків нацизму! Він в пряму цитує Геббельса, де він говорить про євреїв! Єврею нема чого сказати про німецькі питання. Він-іноземець, який користується правами гостя", ‒ Йозеф Геббельс. А тепер замініть слово "єврей" на слово "росіянин" і вийде інтерв'ю Зеленського", ‒ написав Фадєєв.

'Цю неосвічену тварюку - на лаву підсудних': відомий російський продюсер образив Зеленського

читайте такожЖорстка риторика Зеленського і компроміс з РФ: у Раді пояснили, чому президент перейшов в атаку

відео дня

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що першим кроком до урегулюванню конфлікту на Донбасі є припинення вогню.

"Я незмінно вірю в те, що не можна за стіл сідати з людьми, у яких в руках зброя. Це ж не просто філософія, це предметна розмова", - сказав Зеленський

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти