"Більше, ніж ЗСУ": Жданов розповів, чого зараз боїться Путін

15 лютого 2023, 12:48
Володимир Путін сильно тисне на своїх військових, вимагаючи хоч якоїсь перемоги, вважає Олег Жданов.

Олег Жданов, Володимир Путін
Олег Жданов, Володимир Путін / скріншот YouTube

Володимир Путін не зможе оголосити про будь-які радикальні кроки на засіданні Ради Федерацій, яке заплановане на 22 лютого.

Військовий експерт Олег Жданов в інтерв'ю Обозревателю зазначив, що Путін сильно тисне на своїх військових, вимагаючи хоч якоїсь перемоги.

відео дня

"Тому, що йому треба щось сказати. Річ у тому, що озброєного народу Путін боїться більше, ніж ЗСУ, ніж поразки на полі бою. Він не оголосить загальну мобілізацію. Він боїться навіть оголосити другу хвилю мобілізації. Це оголошення ми чекаємо з 5 січня, але воно не звучить і не прозвучить. Дай зброю народу, а наступний етап за традицією в Росії – "російський бунт, безглуздий і нещадний", - пояснив експерт.

Хто такий Олег Жданов

Олег Володимирович Жданов (30 березня 1966, Дрезден, НДР) – радянський і український військовий, полковник запасу ЗСУ, український військовий експерт.

З 2016 року часто пише статті в українській, російській, білоруській та іракській пресі. Відкрив власний ютуб-канал, в якому випускає відео з аналітикою бойових дій, де має понад 700 тисяч передплатників і 63 млн переглядів, пише Вікіпедія.

Також Жданов підкреслив, що від Путіна не варто очікувати і оголошення війни Україні.

"Втратити всі міжнародні контракти і піти в глуху ізоляцію? Путін не може собі такого дозволити. Тому він буде тиснути на патріотизм, буде намагатися натягнути на нашу війну Другу світову, цей епізод, який вони називають Великою Вітчизняною. Він буде говорити: НАТО нам загрожує, вони все захоплять, якщо не підете воювати, ви будете рабами у натовців – та інше", - підсумував військовий експерт.

Раніше ЗМІ писали, що російський диктатор Володимир Путін хоче провести швидку і результативну "спецоперацію" щодо сусідньої країни, де перемогу можна практично "гарантувати". Такою країною президент РФ вважає Грузію.

Як повідомляв Главред, заступник глави Міноборони Польщі Марцін Очепа заявив, що в найближчі 3-10 років існує серйозний ризик війни з Росією. За його словами, цей час потрібно максимально використати, щоб переозброїти польську армію.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти