Без матері залишилися двоє дітей: 39-річна жінка померла після ліпосакції

5 січня 2022, 11:35
Під час косметичної процедури Сарі Гомес пошкодили внутрішні органи. Вона потрапила в лікарню в стані гіповолемічного шоку та через місяць померла.
Сара Гомес
Сара Гомес боролася за життя 29 днів / Фото соцмережі

В Іспанії після процедури ліпосакції померла 39-річна Сара Гомес. Жінку екстрено госпіталізували й прооперували, але врятувати їй життя лікарі не змогли. Без матері залишилися двоє дітей.

Косметичну процедуру Сарі провели в приватній клініці 2 грудня. Коштувала вона недешево - 5700 євро. За словами лікарів, стан пацієнтки потрібно було стабілізувати, оскільки під час ліпосакції вона "втратила багато рідини та крові", повідомляє видання Olive Press.

Цього ж дня жінка потрапила до медзакладу у важкому стані. Вона перебувала в гіповолемічному шоці. Це патологічний стан, обумовлений різким зменшенням об'єму циркулюючої крові внаслідок швидкої втрати води і електролітів.

відео дня

Виявилося, що під час проведення процедури ліпоскульптури було пошкоджено внутрішні органи - печінку, товсту кишку, 12-палу кишку та кишківник.

Сара Гомес боролася за життя 29 днів, але вижити їй не вдалося.

Адвокат сім'ї Сари Ігнасіо Мартінес звинуватив лікаря клініки в недбалості й звернувся до суду, щоби на час розслідування у нього вилучили паспорт. Адвокат вважає, що оскільки лікар є громадянином Чилі, то може втекти за кордон.

Жінку вже поховали. У неї залишилася дочка і маленький син.

Довідка. Ліпосакція - це косметична операція з видалення жирових відкладень хірургічним шляхом. Операція проводиться на певній ділянці тіла, наприклад, на животі, стегнах, сідницях. При цьому ліпосакція не виліковує ожиріння, оскільки на патогенез даного захворювання не впливає.

Як повідомляв Главред, у Дніпрі на операційний стіл потрапила 14-річна школярка, яка хотіла збільшити собі губи. Дівчинка вколола в цей орган косметичну олію для обличчя.

Дівчині пощастило, що лікарі встигли врятувати її нижню губу - під загальним наркозом їм вдалося видалити олію. В цілому6 лікарі зробили три операції.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти