"Авіабази Туреччини у Азербайджані" : у Баку зробили заяву про ситуацію

8 січня 2021, 18:54
Азербайджан є головою організації Рух неприєднання до 2022 року, нагадали у республіці.
Міноборони Азербайджан
У міноборони Азербайджану спростовують появу військових баз Туреччини на території республіки / trend.az

Інформація щодо розміщення турецьких авіабаз на території Азербайджану є помилковою. Політика офіційного Баку не передбачає розміщення в державі військових баз інших країн. Також республіка входить до складу Руху неприєднання і є головою цієї організації до 2022 року.

Як повідомляє видання Азертаж, про це заявив глава пресслужби міністерства оборони республіки Азербайджан Вагіф Даргяхли у п'ятницю, 8 січня, коментуючи відомості щодо можливого розміщення військових авіабаз Туреччини у Гянджі, Габалі і Ленкорані.

"Повідомлення, які поширювалися, не відповідають дійсності", - сказав Даргяхли, додавши, що республіка не прагне до розміщення на своїй території іноземних військових баз.

Також він підкреслив, що Азербайджан перебуває у організації Рух неприєднання і очолює її до 2022 року.читайте такожВиведення військ Азербайджану з Карабаху: у Туреччині гнівно відповіли Франції

Раніше азербайджанське видання haqqin.az з посиланням на власні джерела повідомило про те, що у республіці Азербайджан – в містах Гянджа, Габала і Ленкорань – нібито повинні з'явитися турецькі військові авіаційні бази. Пізніше редакція видання вирішила видалити цей матеріал.

Туреччина - Азербайджан новини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти