Андреасян знову "наїхав" на Зеленського через війну в Карабасі

4 листопада 2020, 13:02оновлено 4 листопада 2020, 16:19
Скандальний режисер висунув нову порцію звинувачень на адресу українського президента.
Андреасян, Зеленський
Володимир Зеленський та Сергій Андреасян / instagram.com/sarik_andreasyan/

Скандально відомий російський режисер-вірменин Сарік Андреасян ще раз звинуватив президента Володимира Зеленського в загибелі жителів Нагірного Карабаху і Вірменії (і дружбі з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом).

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Андреасян написав, що вірить офіційним вірменським ЗМІ, які повідомляють про регулярні польоти українських вантажних літаків зі зброєю в Азербайджан.

"Смію припустити, що везуть не сало, хумус і картоплю. Я можу довіряти вірменській стороні та вірити, бо крім офіційних джерел, у мене є друзі, які надають допомогу пораненим, старим і дітям в Степанакерті", — написав режисер.

відео дня

Андреасян також категорично відкинув припущення Зеленського про те, що він піддався російській пропаганді.

"Я хочу ще раз сказати, що мій народ воює не за Пашиняна, не за Путіна, не за колишніх президентів! Мій народ захищає свій будинок, своїх дітей, свою культуру, свою віру і хоче мирного неба над головою", — підсумував він.

У коментарях Андреасян звинувачує Зеленського в дружбі з президентом Туреччини Ердоганом. Він пише, що допомагає своїм землякам і вірить, що у Вірменії припиниться війна, а диктатори відповідатимуть за насильство і загиблих.

читайте такожСуддя КСУ пообіцяв Зеленському війну у разі розпуску суду

Скандал Зеленський-Андреасян:

  • Сарік Андреасян, друг президента України Володимира Зеленського за часами КВК і зйомок у кіно, звинуватив його в зраді та в тому, що з його вини гинуть вірменські діти.
  • "Я завжди пишався тим, що якийсь проміжок свого життя я був твоїм другом і завжди у всіх інтерв'ю говорив, що ти людина з великим серцем. А вчора я дивився на обпалені тіла вірменських дітей від фосфорної бомби й, як з'ясувалося, це ти їх продав нашим сусідам, щоб закріпити свою дружбу з ними", - написав режисер в Instagram.
  • Зеленський різко відреагував на звинувачення Андреасяна на своїй сторінці в Facebook і попросив не поширювати фейків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти