Після зустрічі з лікарем з COVID-19 Путін пішов на "дистанційку"

2 квітня 2020, 08:06
Візит Володимира Путіна в лікарню у Комунарці, мабуть, не пройшов безслідно.
Денис Проценко і Володимир Путін
Денис Проценко і Володимир Путін / Фото sib.fm

Президент Росії Володимир Путін, який 24 березня поспілкувався з зараженим коронавірусом лікарем в клініці у Комунарці Денисом Проценком, перейшов на дистанційну роботу.

Зокрема, 1 квітня господар Кремля провів нараду з міністрами по відеозв'язку. Про це повідомив прес-секретар президента Дмитро Пєсков, передає РБК.

"Всі побачать, що він працює віддалено. Всі бачили, як він віддалено бере участь у саміті "двадцятки", - сказав Пєсков.

відео дня

При цьому він не погодився з тим, що Путіну потрібно продемонструвати, що він не залишає будинок і перебуває, як і всі громадяни, в самоізоляції. За словами Пєскова, президент РФ перебуває у резиденції в Ново-Огарьово під Москвою і "зазвичай показових дій не робить, він вживає дієві заходи".

Що стосується спілкування Путіна з лікарем Проценком, який, як виявилося, підхопив COVID-19, Пєсков повідомив, що всі, хто був у лікарні в Комунарці з Путіним, щодня перевіряються на коронавірус.

читайте такожКоронавірус близько: Путін став користуватися антисептиком за робочим столом - фото

Нагадаємо, 24 березня в клініку в Комунарці приїжджав президент РФ Володимир Путін. Екскурсію медичною установою та доповідь про китайський коронавірус провів для нього головлікар Денис Проценко. Пізніше з'ясувалося, що він був заражений Covid-19.

До цього прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков офіційно підтверджував, що в Кремлі зафіксували епізод зараження китайським коронавірусом. Але кремлівський спікер категорично спростовував, що хворий контактував з президентом РФ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти