Вітчим жорстоко бив: журналістка розкрила несподівані факти про дитинство Путіна

15 лютого 2020, 05:28
У дитинстві Володимир Путін був дуже самотнім, голодним і погано одягненим, розповіла Кристина Курчаб-Редліх.
Путин
Володимир Путін / УНІАН

Польська журналістка Кристина Курчаб-Редліх, яка 15 років працювала в Росії, авторка книги "Вова, Володя, Володимир. Таємниці Росії Путіна" розповіла, яким було дитинство Володимира Путіна - нинішнього господаря Кремля. За її словами, вітчим майбутнього президента жорстоко бив його, і сам Володимир у дитинстві був дуже самотнім, голодним і погано одягненим.

Курчаб-Редліх розповіла в інтерв'ю Белстату, що справжня мати Володимира Путіна живе в Грузії. Після війни під час навчання вона познайомилася з чоловіком, якого звали Платон Привалов, і завагітніла. Однак потім виявилося, що він одружений. Жінка поїхала до своїх батьків. Там, у Терехіному, народився Володимир Путін. Пізніше в Ташкенті вона познайомилася з привабливим грузином, якого звали Георгій Осепашвілі. До нього в Грузію мати Путіна незабаром і переїхала. Ситуація загострилася після того, як жінка знову завагітніла.

"По-перше, цей батько його просто страшенно бив. Він випивав і лупив палицею і рукою до такої міри, що сусіди, яких розпитували грузинські журналісти, навіть російські, розповідали про те, до якої міри Вова був там занедбаний, бідний. Деякі йому допомагали. Але ви не можете собі уявити, що таке позашлюбний син на Кавказі – і для матері, і для дитини. Він був там дуже нещасним", – розповіла Курчаб-Редліх.

Коли Володимир підріс, він записався на самбо, самооборону без зброї, де є елементи дзюдо, щоби бути в змозі захистити себе.

"Навіть потім я питала знайомого, який був його другом там в Грузії, про те, чим вони займалися. Насамперед він говорив: "Вовчик дуже любив битися". Він був мовчазний, дуже замкнутий, всі так кажуть. Він був дуже самотній і голодний дуже часто, дуже погано одягнений. Все, що його радувало, це рибалка", – додала журналістка.

За її словами, Путін ловив рибу в тій же річці, в якій ловив її Сталін.

"Взагалі вони були недалеко. Сталін з Горі, а Метехі в 30 кілометрах від Горі. Коли він ще там жив, у кожному домі був портрет Сталіна. Тож, він дивився на цей портрет з самого дитинства", – наголосила польська журналістка.

За її словами, вітчим Осепашвілі до такої міри хотів від нього позбавитися, що навіть його сестра вивезла дитину в Тбілісі до якогось бездітного полковника. Пізніше мати Путіна відвезла сина до своїх батьків у Терехіно, а сама повернулася в Грузію. Тоді дідусь і бабуся вирішили, що дитину вистачить перекидати з місця на місце.

"Це місто було сповнено Путіних. У них були бездітні родичі в Ленінграді. Ця жінка, дружина їхнього родича Путіна, уже хотіла дитину", – повідомила журналістка.

Після цього Володимира у віці 10 років відправили у Ленінград.

Нагадаємо, раніше майстер спорту з самбо, віце-чемпіон СРСР і каскадер Микола Ващилін, який був знайомий з нинішнім президентом РФ Володимиром Путіним, розкрив інтимні подробиці його дитинства. За словами Ващиліна, вони разом з Володимиром Путіним і Аркадієм Ротенбергом їздили разом на тренування з самбо. Причому у Путіна і Ротенберга був улюблений жарт: зіпсувати повітря в автобусі та вискочити з нього.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти