"Зеленський пішов в астрал": експерт пояснив, чому Україна не може рвонути вперед

28 травня 2021, 09:01оновлено 28 травня 2021, 10:59
Президент опинився у світі віртуальних перемог, вважає глава політичних програм Українського інституту майбутнього.
Експерт вважає, що президент опинився в астралі
Володимир Зеленський опинився в астралі, вважає експерт / УНІАН

Керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко заявив, що все, про що президент Володимир Зеленський говорив під час своєї пресконференції, було в дусі ілюзії, яка бере гору над реальністю. Експерт вважає, що наша країна з однієї причини не може рвонути вперед.

Одна з проблем нинішнього українського лідера полягає у тому, що він, як і багато попередників, пішов у астрал – у світ віртуальних перемог, які малює його команда, і спілкується з народом так, немов насправді все так і є, розповів експерт на чаті у Главреді.

Романенко зазначив, що Зеленський, зокрема, говорив про якісь успіхи завдяки новому закону про землю – про тисячі людей, які отримали земельну ділянку.

"...Однак мова йде зовсім не про тих людей, про яких думає Зеленський – землю отримали ті ж, хто завжди її отримував, і хто володіє величезними земельними банками в Україні. Президент сам не до кінця розумів, про що він говорив", – вважає співрозмовник.

Експерт підкреслив, що Зеленський також звалився в ахінею анахронічного історичного дискурсу, і це знаходить відгук у значної частини населення.

На його думку, зацикленість громадян України на "вишневих садах коло хати" (уривок з вірша поета Тараса Шевченка) не дозволяє державі рвонути вперед.

читайте такожПресконференція Зеленського – це його заявка на другий президентський термінНагадаємо, 20 травня Володимир Зеленський дав велику пресконференцію на держпідприємстві Антонов (штаб-квартира знаходиться у Києві), присвячену підсумкам другої річниці президентства. Пресконференція Зеленського тривала три години.

Президент, зокрема, розповів про своє завдання на посаді, говорив, що закінчується епоха корупції й назвав умову завершення епохи бідності. За його словами, така епоха завершиться, коли всі почнуть платити податки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти