"Змушувала спати з тваринами": на Волині жінка тримала в рабстві трьох бездомних

27 серпня 2021, 22:46
Жінці інкримінують торгівлю людьми, вимагання та присвоєння документів. Якщо поліція доведе у суді провину, то фермерші загрожує великий термін.
Ніна
Підозрювана на ім'я Ніна / скріншот з відео

У селі Вербаїв (Волинська область) жінка утримувала чоловіків у трудовому рабстві, яким ще й погрожувала фізичною розправою. Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Аверс".

Як йдеться в повідомленні поліції, жінка тривалий час здійснювала трудову експлуатацію бездомних громадян, які перебували у скрутному становищі (і зловживали алкоголем) підшукувала жінка на ім'я Ніна потенційних працівників на ринках і автостанціях Луцька, пропонувала доглядати за великою рогатою худобою і обіцяла зарплату.

Після вона відвозила чоловіків до сараїв, забирала у них документи, а потім селила в хліві з тваринами. За виконану роботу підприємниця мало того, що не платила, а ще й погрожувала фізичною розправою, якщо працівники покинуть територію господарства.

відео дня

Трьох чоловіків з трудового рабства звільнили поліцейські. За скоєне жінці загрожує від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Сама Ніна запевняє, що нікого силою не утримувала.

"Мене оббрехали, обмовили, і хочуть мене засудити за те, що я чорно працюю. Я працюю з чоловіком, а люди самі приходили і просилися, а потім мене обмовили. Працювати вони не хотіли", - каже вона. Жінці інкримінують торгівлю людьми, вимагання та присвоєння документів. Якщо поліція доведе її провину, то фермерші загрожує від 5 до 12 років.

читайте такожЖиття ціною в 10 тисяч: на Волині жінка замовила кілеру ексчоловіка через кредит

Нагадаємо, раніше в селищі міського типу Маневичі (Волинська область) 36-річний чоловік, які відсидів термін за вбивство батька у 2017 році, вбив матір.

За попередньою версією подій, у нього з матір'ю виник конфлікт, після чого син побив її палицею по голові і тілу, далі витягнув на вулицю, а сам зник. Від отриманих травм жінка померла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти