Засідання в особливому форматі: Зеленський приїхав в Херсонську область

20 жовтня 2023, 16:15
Президент України привітав українських прикордонників-розвідників та вручив їм нагороди.
Владимир Зеленский в Херсонской области
Володимир Зеленський приїхав в Херсонську область / Колаж: Главред, фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський приїхав у Херсонську область та провів нараду в "особливому форматі". Ключове питання стосувалось ситуації на основних напрямках фронту. Про це повідомляє Офіс президента.

Одним із найскладніших напрямків на фронті залишається Авдіївка та Куп'янський напрямок.

Зеленський подякував за роботу українським прикордонникам-розвідникам та привітав їх з 20-річчям створення Управління розвідки Держприкордонслужби України.

відео дня

"Велику роботу робите, велику службу несете – міцну службу. 20 років, із яких майже 10 років – це війна проти окупанта. Я хочу подякувати вам за ваше служіння Україні й українцям ... Хочу подякувати вашим батькам за те, що виховали таких мужніх людей, а вашим дружинам, чоловікам, близьким побажати бути поруч із вами. Хочу подякувати їм за те, що додають вам цієї мужності", - сказав він.

Дивіться відео із Зеленським в Херсонській області:

Засідання в особливому форматі: Зеленський приїхав в Херсонську область
Володимир Зеленський приїхав в Херсонську область / фото: скріншот

Ситуація на Херсонщині

Раніше повідомлялося про те, що російські окупанти вдарили по церкві в Херсоні, віруючі прикривали один одного тілами. РФ вдарила в той момент, коли в церкві проходила служба. В результаті атаки, дві віруючі отримали поранення.

Пізніше окупанти завдали нових ударів по місту. Вся річ у тому, що Росія намагається знеструмити Херсон. В результаті "прильоту" були пошкоджені лінії електропередач.

Нещодавно стало відомо про те, що у Херсоні затримали зрадницю України. Місцева жителька з червня 2023 року за власною ініціативою почала працювати на ворога. Вона окупантам коригувала російські повітряні атаки на Херсон, фотографувала місця прильотів та наслідки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти