Зникнення бійця ЗСУ на адмінкордоні з Кримом: у ФСБ зробили заяву

2 червня 2020, 13:54оновлено 2 червня 2020, 14:25
Євгена Добринського звинуватили в "незаконному перетині кордону".
Співробітники ФСБ
Бійця ЗСУ звинуватили в "незаконному перетині кордону" / "Прямий"

Стали відомі нові дані навколо зникнення військовослужбовця Збройних сил України Євгена Добринського на адміністративному кордоні з анексованим Кримом.

Як заявили у Федеральній службі безпеки РФ, український військовослужбовець нібито здійснив "незаконний перетин" адмінкордону.

"Затримано особу без документів, що засвідчують особу, в стані алкогольного сп'яніння. Встановлено, що порушником є військовослужбовець Збройних сил України Добринський Є. В., 1992 року народження", - йдеться в повідомленні.

У ФСБ підкреслили, що в ході особистого огляду у затриманого нібито виявлено та вилучено речовину рослинного походження, ймовірно - наркотичну, яку направлено на експертизу.

Щодо Добринського порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 322 КК Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що з моменту зникнення військовослужбовця відразу почалися пошукові заходи, проте вони не дали результатів.

"Військовослужбовець на телефонні дзвінки не відповідає, місцезнаходження його невідоме. За попередньою інформацією, військовослужбовець під час несення служби був викрадений. Неподалік спостережного поста виявлені сліди боротьби з невідомими особами", - розповіли у Військовій службі правопорядку ЗСУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти