"Корса" наводила Гради на будинки: ЗСУ ліквідували відому терористку "ДНР"

3 серпня 2022, 15:48
Ольгу Качуру український суд у січні цього року заочно засудив до 12 років позбавлення волі.
корса
Ольга Качука "Корса" / t.me/a_shtirlitz

Бійці Збройних сил України знищили колишню командиршу артилеристів "ДНР" Ольгу Качуру.

Терористку з кличкою "Корса" український суд у січні цього року заочно засудив до 12 років позбавлення волі за обстріли українських військових із систем залпового вогню БМ-21"Град". Вона була знищена на фронті, розповів в Telegram офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан.

"Нарешті. Псевдополківниця, колишній мусор і командир РеАДн 3 омсбр Качура Ольга "Корса" зробила "крок доброї волі" - офіційно денацифікувалася і демілітаризувалася", - написав Штефан.

Що відомо про "Корсу"

Раніше Главред писав про те, що колишній підполковник міліції Ольга Качура з позивним "Корса", є навідницею "Градів" "Горлівського реактивного дивізіону".

За словами Качури, злочини бойовиків під її командуванням зафіксовані в районі Слов'янська, Дружківки, Горлівки, Дебальцевого і Зорянки.

У підпорядкуванні Корси перебувало 150 бойовиків. Режим дня побудований так само, як і в більшості підрозділів терористів.

Зазначимо, що Качура в минулому – працівниця правоохоронних органів України, вона проживала в Донецьку і переметнулася на бік ворога.

Дивіться онлайн новини Донбасу

Читайте ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти