"Шкідлива консерва": Супрун в Мережі жорстко познущалася з Фокіна

4 жовтня 2020, 14:58оновлено 4 жовтня 2020, 16:48
Колишня очільниця МОЗ знову нагадала про себе.
Супрун
Уляна Супрун / УНІАН

Екс-виконуюча обов'язки керівника МОЗ Уляна Супрун чергову публікацію про здоровий спосіб життя присвятила консервам і правилам їх вживання. Як ілюстрацію колишня чиновниця зробила колаж, де протиставляються корисна овочева консерва і шкідлива "консерва", яку символізує Вітольд Фокін.

Відповідний пост Супрун опублікувала на своїй сторінці в сервісі мікроблогів Twitter.

'Шкідлива консерва': Супрун в Мережі жорстко познущалася з Фокіна

"Шкода, що ця шкідлива консерва - перший в історії незалежної України прем'єр-міністр". "Коли прочитав пост - заволав як тварина. На крик прибігли сусіди - їм теж показав. Волаємо всім домом три години", "Пані Уляна - а Ви ще той бандерівський троль!", "Фокін навіть не консерви - це ходячий труп-мумія. Якщо його поховають в Україні, то могилу будуть обс**кати.

відео дня
'Шкідлива консерва': Супрун в Мережі жорстко познущалася з Фокіна
'Шкідлива консерва': Супрун в Мережі жорстко познущалася з Фокіна
'Шкідлива консерва': Супрун в Мережі жорстко познущалася з Фокіна

'Шкідлива консерва': Супрун в Мережі жорстко познущалася з Фокіна

читайте також"Гнати махрового ідіота": Аваков пройшовся за словами Фокіна про Донбас

Вітольд Фокін скандалу - що було раніше:

  • Український політик Вітольд Фокін дав згоду на своє призначення заступником голови делегації Києва в ТКГ по Донбасу 4 серпня.
  • Пізніше в ЗМІ почали з'являтися публікації з його заявами про позицію Фокіна з приводу російсько-українського конфлікту.
  • Далі - політик зробив заяву про те, що згідно з його особистою позицією, особливий статус потрібно надати всім районам Донбасу. Загальною повинна бути і амністія. Втім, через деякий час Фокін уточнив, що мова йшла про особливу економічну зону, а амністія не поширюється на осіб, які брали участь у військових злочинах.
  • Така позиція була піддана жорсткій критиці в українському політикумі, однак Фокін підкреслив, що він озвучував лише пункти, прописані в Мінських угодах.
  • 29 вересня пройшло засідання комітету Ради з питань державної влади, на якому виступ Фокіна ознаменувався скандалом. Там він заявив, що не бачить підтверджень факту військових дій між Україною і Росією. Також політик підтвердив свою позицію про загальну амністію та особливий статус всього Донбасу.
  • У середу, 30 вересня, президент Володимир Зеленський підписав указ про відставку Вітольда Фокіна і звільнення його від виконання обов'язків заступника голови делегації Києва в ТКГ по Донбасу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти