Візит Бетмена: у Дніпрі кажан проломився у ванну через вентиляцію

5 січня 2022, 10:48
Співробітники аварійно-рятувальної частини Дніпра зуміли зловити тварину і, через деякий час, благополучно випустили на свободу за межами міста.
Кажан
У Дніпрі кажан проломився у ванну через вентиляцію / Reuters

У Дніпрі у ванну кімнату однієї з квартир багатоповерхового будинку на проспекті імені Дмитра Яворницького проник кажан. Про це повідомляють представники пресслужби ДСНС у Дніпропетровській області.

Пізно ввечері у вівторок, 4 січня, власники квартири знайшли у себе у ванній кімнаті кажана. Вони подзвонили в ДСНС, і на місце виїхали рятувальники.

Як з'ясувалося, кажан випав з вентиляційного отвору у ванну кімнату квартири. Співробітники аварійно-рятувальної частини зловили тварину і випустили на свободу за межами міста. Для проведення рятувальних робіт були задіяні чотири людини особового складу та одна одиниця техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

відео дня

читайте такожКажани атакували вчених: спливли нові деталі про походження COVID-19

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що у Харкові майже сотня кажанів залетіла в національний університет імені В. Н Каразіна.

Тварини влаштувалися на одному з вікон, які працівники вузу забули закрити на ніч. Звірята ж випадково залетіли всередину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти