У Рівному за програмою Зеленського збудують новий хірургічний корпус обласної лікарні

25 січня 2022, 15:06
У Рівному за програмою Зеленського збудують новий хірургічний корпус обласної лікарні

Рівненська обласна клінічна лікарня отримає новий хірургічний корпус. Проєкт вартістю 1,25 млрд грн буде реалізовано в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомила пресслужба Рівненської ОДА.

"Наразі по об’єкту наявний експертний звіт. Реалізація об’єкту буде здійснюватися в три черги будівництва протягом 2022-2023 років за окремими проєктними документаціями", - йдеться у повідомленні.

Новий 8-поверховий корпус буде обладнано операційним блоком, відділенням анестезіології з ліжками інтенсивної терапії, стаціонарними відділеннями хірургічного профілю та хірургічним блоком, де застосовуватимуться інноваційні малоінвазивні хірургічні технології.

відео дня

Крім цього, передбачається також модернізація існуючих корпусів обласної клінічної лікарні. Зокрема, до списку об’єктів "Великого будівництва" було включено будівлі головного корпусу та поліклініки, кардіологічного відділення та хірургічного корпусу. Незабаром стартує виготовлення проєктної документації, для цього з обласного бюджету буде виділено по 1 млн грн на кожен об’єкт.

"Наразі проводиться робота щодо технічних завдань та вихідних даних для проєктування об’єктів обласних лікарень", - зазначили в ОДА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з цього року "Велике будівництво" президента Володимира Зеленського розпочне оновлення 48 обласних лікарень, по одній дитячій та одній дорослій лікарні у кожній області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти