У Києві "втомився" черговий міст

1 лютого 2021, 20:09
У столиці виявили тріщини захисного шару балок прогонової будови на шляхопроводі в районі станції метро Нивки. Ремонтні роботи розпочнуться найближчим часом.
У Києві 'втомився' черговий міст
У Києві втомився міст біля метро Нивки-фото КМДА

У столиці на шляхопроводі біля станції метро Нивки були виявлені тріщини захисного шару балок прогонової будови. Вже домовлено, що гарантійний ремонт візьме на себе компанія-підрядник.

"Приватна компанія, яка ремонтувала міст, у рамках гарантійних зобов'язань, виконає ремонт балок із дефектами. У рамках першочергових протиаварійних робіт вже встановлено захисний екран. Найближчим часом посилять балки, встановлять тимчасові додаткові опори. Також проведуть ретельне обстеження", - йдеться в повідомленні Київської міської ради у понеділок, 1 лютого.

До основних ремонтних робіт приступлять за сприятливих погодних умов. Рух на мосту обмежувати не будуть.

У Києві 'втомився' черговий міст

Даний об'єкт ремонтували у 2017 році.

Аварія на Шулявському мосту - що було раніше:

  • 15 грудня на Шулявському мосту, на проїжджу частину впали три стовпи освітлення. Внаслідок цього рух транспорту в усі чотири сторони було зупинено, а в цілому в місті стався транспортний колапс.
  • Рух по Шулявському мосту знову було відкрито (після реконструкції) 28 грудня 2019 року. При цьому досі територія під мостом і сама естакада не добудовані для пішоходів.
  • За словами Віталія Кличка, всі відновлювальні роботи будуть проведені коштом генерального підрядника реконструкції Шулявського мосту. Крім того, столичні комунальники планують подати до суду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти