У Києві вбито "шишку" з кіберполіції – журналіст

7 березня 2021, 14:17оновлено 7 березня 2021, 15:02
У столиці вбили жінку, яка займала важливу посаду в Департаменті кіберполіції, дізнався Віталій Губін.
У столиці знайшли вбитою Петрову, дізнався журналіст
У Києві знайдена вбитою Святослава Петрова, з'ясував журналіст / facebook.com/no.novoyaz

Жінка, тіло якої знайшли в Дарницькому районі Києва на вул. Бажана в неділю, 7 березня, виявилася "шишкою" з кіберполіції.

У Києві вбита старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова, написав журналіст Віталій Губін у Facebook.

За його даними, правоохоронницю знайшли вбитою недалеко від входу на станцію метро Вирлиця. Губін додав, що на тілі були десятки ножових поранень.

відео дня

"Жінка, труп якої... сьогодні виявили з понад сорока ножовими пораненнями – старший інспектор Департаменту кіберполіції Святослава Петрова", – поділився журналіст.

У Києві вбито 'шишку' з кіберполіції – журналіст
/ facebook.com/no.novoyaz

На сайті declarations.com.ua, на якому розміщені електронні декларації чиновників, є документ, поданий 15 березня 2020 року від імені Петрової Святослави Богданівни – старшого інспектора у київському Департаменті кіберполіції.

У декларації йдеться, що правоохоронниця зареєстрована в Києві. Також вказана заробітна плата, отримана за рік на основному місці роботи, – 195 209 грн.

  • Раніше в поліції Києва повідомили, що 7 березня на вул. Бажана близько 3 години ранку знайшли тіло жінки. Правоохоронці виявили на тілі ознаки насильницької смерті. ЗМІ писали, що у загиблої знайшли посвідчення співробітника поліції.
  • Було розпочато провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу – Умисне вбивство. Максимальне покарання за вбивство в Україні – довічне позбавлення волі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти