Умеров про загибель командувача Чорноморського флоту: "Якщо мертвий - добре для всіх"

26 вересня 2023, 22:40
Сьогодні пропагандисти РФ показали нібито "живого" адмірала Віктора Козлова, який, за даними ССО, загинув під час удару по штабу в Криму.
Умеров про загибель командувача Чорноморського флоту: 'Якщо мертвий - добре для всіх'
Умеров не підтвердив і не спростував загибель Козлова / Колаж Главреда. Фото: Facebook Умерова, Радіо Свобода, скріншот

Якщо командувач Чорноморського флоту Росії мертвий, "це хороша новина для всіх, заявив у коментарі CNN міністр оборони Рустем Умеров.

Умєров не підтвердив і не спростував загибель адмірала Віктора Соколова в результаті удару по штабу Чорноморського флоту в Севастополі.

"Він перебуває на наших тимчасово окупованих територіях... Його взагалі там бути не повинно. Так що, якщо він мертвий, це хороша новина для всіх, що ми продовжуємо деокупацію нашої території", - сказав Умеров.

відео дня

Удар по штабу Чорноморського флоту в Криму

22 вересня ВСУ потужно вдарили по штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі. За інформацією ССО, в результаті "прильоту" загинув сам командувач ЧФ і ще понад 30 офіцерів; 105 окупантів були поранені.

Однак сьогодні, 26 вересня, "живий" Віктор Козлов з'явився на нараді міністра оборони РФ Сергія Шойгу по відеозв'язку. У ССО відповіли, що уточнюють дані щодо результатів проведеної операції.

Це не перша атака на об'єкти Чорноморського флоту в Криму. Відомо, зокрема, про підбиття підводного човна і великого десантного корабля "Мінськ".

Своєю чергою, представник ВМСУ Дмитро Плетенчук підкреслив, що ЗСУ не припинять завдавати ударів по Чорноморському флоту, але це "вимагає засобів і часу".

"Наша мета - це повне очищення нашої акваторії від присутності Чорноморського флоту. Тому що безпеку в цьому регіоні можна гарантувати тільки за відсутності там фактора нестабільності - ЧФ", - пояснив Плетенчук.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти