"Укрзалізниця" запускає новий маршрут на комфортабельному потязі 2021 року

10 лютого 2022, 17:03
Потяг курсуватиме у будні, починаючи з 28 лютого.
Укрзалізниця, поїзд
Укрзалізниця запускає новий маршрут / Facebook.com/Ukrzaliznytsia

Компанія "Укрзалізниця"з 28 лютого запускає новий дизельний потяг. Він рухатиметься за маршрутом Львів-Тернопіль-Чернівці-Коломия.

Як повідомила пресслужба компанії у Facebook, поїзд відправлятиметься зі Львова о 07:17, з Тернополя о 09:10, з Чернівців о 13:33 та прибуватиме до Коломиї о 14:34.

У зворотному напрямку він відправлятиметься з Коломиї о 16:03, з Чернівців о 17:12, з Тернополя о 21:38 та прибуватиме до Львова о 23: 27.

Від Чернівців до Львова поїзд їхатиме трохи більше 6 годин, поєднуючи обласні центри Галичини та Буковини з містами Чортків, Заліщики, селищем Кострижівка, станцією Стефанешти та іншими населеними пунктами.

Також відомо, що маршрут обслуговуватиме комфортабельний трьохвагонний потяг 2021 року виробництва.

'Укрзалізниця' запускає новий маршрут на комфортабельному потязі 2021 року

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця отримала п'ять нових купейних вагонів. Вони були придбані за рахунок коштів з державного бюджету. Вагони увійдуть до складу поїзда №15/16 Харків – Рахів. У них є контрастне маркування для людей з порушеннями зору, а також додатковий пульт управління освітленням в купе.

Також раніше через низьку температуру в поїзді" Інтерсіті " №779, який їхав з Сум до Вінниці, компанія потрапила в скандал. У вагоні не працювало опалення, а вікна всі вкрилися інеєм.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти