Українцям розповіли, якою буде погода на Новий рік

28 жовтня 2021, 07:02
Синоптики кажуть, що цього року зима буде затяжною із нестійким температурним режимом.
Новий рік, ялинка, Київ
На Новий Рік снігу не буде, але буде холодно / Фото Reuters

Українцям озвучили новий прогноз на майбутню зиму. Синоптики кажуть, що цього року зима буде затяжна і зі змінною температурою. Яку погоду чекати українцям на Новий рік, розповіла відома кліматологиня Вазіра Мартазінова

Зазначається, що в листопаді та початку грудня температура складе 5 градусів. Ближче до різдвяних свят настане помітне похолодання до -10-15 градусів. На Новий Рік снігу не буде, але буде холодно, передає "Думка".

Вона підкреслила, що зима буде протяжна, температурний режим нестійкий. Що ж стосується лютого, зазначила вона, то місяць буде холодним, однак, теплішим, ніж лютий минулого року.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, до кінця листопада прийде вже зимове похолодання, проте температура буде нестабільною. Загалом температура повітря восени буде вище норми. Але всередині кожного місяця погодні умови будуть нестійкими.

Чи чекати українцям локдауну на новорічні свята

На новорічно-різдвяні свята Україна, найімовірніше, буде перебувати в "червоній" зоні карантину через ситуацію з поширенням коронавірусу. Такою думкою поділилася епідеміологиня Національної експертної групи з інфекційного контролю (NEGIC) Катерина Сояк.

Наразі ситуація з коронавірусом в Україні погіршується і фіксується значне навантаження на медичну систему. "Тому, я думаю, що до новорічних свят це може не зважитися. Тобто, найімовірніше, ми будемо якраз в "червоній" зоні на свята", – висловилася епідеміологиня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти