Син по-звірячому вбив матір і побив молотком її співмешканця в Дніпропетровській області

26 червня 2021, 13:33оновлено 26 червня 2021, 15:45
Чоловік раніше вже був судимий, у тому числі й за умисне вбивство. З матір'ю він постійно конфліктував.
Син по-звірячому вбив матір і побив молотком її співмешканця в Дніпропетровській області
Син по-звірячому вбив матір і побив молотком її співмешканця в Дніпропетровській області / dp.npu.gov.ua

Трагедія сталася у Павлограді Дніпропетровської області - там 58-річну жінку забив на смерть син. Коли поліцейські приїхали до квартири, то побачили на трупі жінки численні пошкодження.

36-річний син померлої розповів, що його мати повернулася додому від співмешканця побитою і лягла спати, а незабаром померла, повідомили в пресслужбі ГУ НП в Дніпропетровській області.

Коли поліцейські відпрацьовували виклик, медики передали їм, що до лікарні поступив 61-річний чоловік з травмами. Виявилося, що події пов'язані між собою.

Правоохоронці з'ясували, що порушник побив свою матір та її співмешканця. Щоб заплутати слідство, він називав різні версії події. Копи вилучили і знаряддя злочину - молоток.

Поліціянти також уточнили, що син з матір'ю постійно конфліктував. Наголошується, що чоловік раніше вже був судимий, у тому числі і за умисне вбивство.

Чоловіка затримали. Йому повідомили про підозру в порушенні 1-ої та 2-ої частини статті 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує від 7 до 10 років в'язниці.

читайте такожНа Тернопільщині чоловік вбив дружину, а після підірвав себеРаніше у Києві 16-річний хлопець під час сімейної сварки зарізав батьків і молодшого брата, і після цього ще кілька днів жив у квартирі з трупами. Підлітка затримали - при собі він мав ніж.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти