Смерть молодого бігуна на Львівському півмарафоні: що відомо про померлого

27 червня 2021, 19:02
Бігун, який помер у Львові сьогодні, не був аматором.
На Львівському півмарафоні помер студент
У Львові на півмарафоні помер студент / facebook.com/andriy.sadovyi

На Львівському півмарафоні у неділю, 27 червня, помер бігун, якому було близько 23-24 років. Хлопець був студентом, його ім'я не розголошують.

Правоохоронці з'ясовують, чи могла стати причиною смерті хлопця спека (у Львові прогнозувалося до +31 градуса), пише segodnya.ua з посиланням на відомості пресслужби поліції Львівщини.

Хлопець жив у Львові, а його батьки мешкають у Кривому Розі Дніпропетровської області. Батькам вже повідомили про смерть сина, повідомляє zaxid.net.

відео дня

Генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький на брифінгу сказав, що бігун не був аматором, – він неодноразово брав участь у забігах у різних містах. За його словами, студент у 2019-му пробіг марафон у Києві.

"Цього разу він хотів покращити свій результат. Він дуже добре і швидко сьогодні біг, 15 кілометрів подолав всього за 1 годину 15 хвилин…", – додав менеджер.

Черніцький підкреслив, що відповідальність за стан здоров'я несуть самі учасники забігу.

Нагадаємо, 27 червня Львівський півмарафон 2021 (відстань – 21 км) затьмарив трагічний інцидент – молодий хлопець впав за 200 метрів до фінішу. Учаснику марафону швидко надали медичну допомогу.

Волонтер-рятувальник стверджувала, що спочатку хлопець дихав, а потім дихання почало зникати. Бігуна реанімували близько години, проте так і не повернули до життя.

Спочатку організатори півмарафону оголосили, що забіг припинено, проте пізніше його вирішили продовжити за зміненим маршрутом.

Довідка. Run Ukraine займається організацією спортивних масових заходів, зокрема, Львівського півмарафону. У 2021 році у Львові пройшов шостий за рахунком півмарафон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти