Сивохо розповів, чи готові мешканці "Л/ДНР" до повернення під контроль Києва

15 травня 2020, 11:43
За словами Сергія Сивохо, серед жителів ОРДЛО провели велике соціологічне опитування.
Сивохо
Сергій Сивохо / УНІАН

Сергій Сивохо, відомий шоумен і колишній радник секретаря РНБО Олексія Данилова на громадських засадах, розповів - половина жителів тимчасово окупованих бойовиками та росіянами районів Донбасу вірять, що президент РФ Володимир Путін "поверне мир".

За словами Сивохо, про такий стан речей свідчить проведений півроку тому соціологічне опитування, повідомляє портал Гордон. Нібито 51% респондентів назвали Путіна "політиком, здатним повернути мир у регіон і вирішити конфлікт на Донбасі". Президент України Володимир Зеленський отримав 37% від опитаних, канцлер ФРН Ангела Меркель — 28%, президент Франції Еммануель Макрона — 23%, а у ватажків угруповань "ДНР" і "ЛНР" — "незначні цифри".

Далі, Сивохо стверджує, що 24% опитаних бачать "республіки" у складі Росії, а 10% підтримали сценарій "повернення до складу України".

відео дня

"Тут навіть можна сказати "цілком задовільно" — це 10 відсотків. Плюс ще 44 відсотки — "частково прийнятно", — підсумував він.

Нагадаємо, раніше Сергій Сивохо розповів про те, що просуває мирні ініціативи по Донбасу президента Володимира Зеленського як лідер платформи "Національного примирення і єдності".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти