Легендарного КВНщика Сивоха звільнили з РНБО - ЗМІ

30 березня 2020, 13:29оновлено 30 березня 2020, 14:05
Сивохо більше не радник секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.
Сивохо
Сивоха звільнили з РНБО / УНІАН

У понеділок, 30 березня, стало відомо, що Сергій Сивохо звільнений з посади радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах.

"Станом на 24 березня цього року (дата направлення запиту) Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не займає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах", – йдеться в повідомленні прес-служби Апарату РНБО у відповідь на запит Детектор-медіа.

За інформацією телеграм-каналу "Наглий", Сивоха звільняють з посади позаштатного радника секретаря РНБО.

"Так, дійсно Сергія Сивоха звільняють з посади позаштатного радника секретаря РНБО. Данилов поки мовчить, але на заяву залишилося чекати недовго", - сказано в повідомленні.

Легендарного КВНщика Сивоха звільнили з РНБО - ЗМІ

Зазначимо, Сивохо був призначений на посаду радника секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу 21 жовтня 2019 року.

Його призначення викликало суспільний резонанс.

читайте такожВ Слузі народу збунтувалися проти Сивоха і назвали його "шкідником"Нагадаємо, під час дострокових парламентських виборів-2010 Сергій Сивохо брав участь як кандидат від президентської партії Слуга народу за мажоритартним округом №49. Проте він програв кандидату від "Опозиційної платформи За життя".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти