Збив на переході і 20 метрів віз тіло на капоті: під Одесою сталася смертельна ДТП

15 грудня 2021, 15:42
Жінка загинула на місці аварії.
Збив на переході і 20 метрів віз тіло на капоті: під Одесою сталася смертельна ДТП
Під Одесою у ДТП загинула жінка / IT-3

Неподалік Одеси у селищі Великодолинському сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула жінка.

У поліції Одеської області повідомляють, що аварія сталася о п’ятій ранку сьогодні, 15 грудня. Особу пішохода, яка загинула, зараз встановлюють.

"Hyundai" під кермуванням 57-річного водія наїхав на перехожу, особа якої зараз встановлюється. Від отриманих травм жінка померла на місці", – зазначають у поліції.

відео дня

Деталей події у поліції не повідомляють.

У мережі вже з'явилося відео з місця трагедії. Його опублікували на місцевому Telegram-каналі. Автор відео стверджує, що жінку збили на пішохідному переході, і водій авто провіз тіло на капоті близько 20 метрів.

Як видно на відео, поліцейські відміряють відстань від тіла у бік регульованого пішохідного переходу.

Нагадаємо, у Дніпрі маршрутка з пасажирами влетіла у позашляховик. У результаті зіткнення постраждало шестеро осіб. Їх забрала швидка до міської лікарні №16. Інформації про їхній стан поки немає.

Також раніше на Луганщині у ДТП потрапив пасажирський мікроавтобус. Автобус занесло на дорозі через ожеледь, він злетів у кювет і перевернувся. Внаслідок аварії загинув один пасажир, ще шестеро отримали тілесні ушкодження.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти