З голими руками під автоматні черги: у Мелітополі люди вийшли на мітинг проти російських окупантів

5 березня 2022, 12:05
Жителі Мелітополя вже кілька днів ведуть масштабні протести проти окупантів.
Мелітополь
Протест у Мелітополі проти російських окупантів / dpchas.com.ua/

У місті Мелітополь (Запорізька область), який тимчасово захоплений російськими окупантами, пройшов черговий мітинг. Місцеві жителі з голими руками йдуть на загарбників - навіть незважаючи на те, що ті намагаються їх налякати стріляниною з автоматів.

На відеозаписі інциденту, як чоловіки, сильно матюкаючись, йдуть прямо на російських військовослужбовців. Ті відходять назад і стріляють чергами з автоматів в повітря.

До того, в Мелітополі окупанти закликали городян дивитися виключно продукцію російської пропаганди. Крім того, людям роздали список російських Telegram-каналів, які, на їхню думку, потрібно читати. Однак, українська влада неодноразово закликала людей у всіх куточках країни не вірити російській пропаганді.

відео дня

Жителі Мелітополя вже кілька днів ведуть масштабні протести проти окупантів. 3 березня в місті пройшла велика акція протесту проти окупантів. Люди кричали російським окупантам: "додому! Додому!". Також був плакат з легендарним написом: "російський військовий корабель, йди н....".

4 березня з прапорами України і криками "Ганьба" в Мелітополі люди знову вийшли на мітинг проти окупантів.

читайте такожПоки не переможемо російських загарбників, в Україні немає вихідних - Зеленський

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що вранці 5 березня жителі Херсона з прапорами України вийшли на центральну площу на мирний мітинг проти російських окупантів. Мета проста - показати, що незважаючи на всі труднощі, які переживає місто в умовах воєнного стану, Херсон залишається Україною.

Вони зупиняють російські війська, які хочуть зайти в місто - маючи в своєму розпорядженні плакати, крики " геть окупанта!"і прапорами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти