РФ може піти у наступ на ще одному напрямку: експерт попередив про нову загрозу

21 листопада 2023, 20:43
Армія країни-агресорки РФ зараз найбільше тисне біля чотирьох населених пунктів, але може піти у наступ біля ще одного міста.
Украинские военные, Александр Коваленко
РФ може піти у наступ на ще одному напрямку/ колаж: Главред, фото: 59 ОМПБр Якова Гандзюка, Facebook

Російські окупанти зараз найбільше тиснуть на Куп'янськ, Мар’їнку, Кліщіївку та Андріївку. Але загарбники можуть почати наступ на ще одному напрямку – біля Вугледара у Донецькій області.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі телемарафону. Він зазначив, що найбільший тиск армії країни-агресорки Росії відчувається в районі Бахмута, у напрямку Кліщіївки та Андріївки. За його словами, окупанти зараз переважно намагаються відбити саме Кліщіївку.

"Також вони намагаються тиснути на Куп'янськ, але це у них така хвороба ще з минулого літа, коли у них провалився наступ на Лимано-Куп'янській вісі. Мар’їнка – це також для них така вже психологічна травма, вони ніяк не можуть її забути", – зазначив Коваленко.

відео дня

Проте, за його словами, загарбники можуть почати наступати на ще одному напрямку. Вони можуть повернутися до наступальних дій біля Вугледара, каже експерт.

Війна в Україні

Нагадаємо, у Міноборони України розповіли про звільнення топ-генералів. Умєров зазначив, що у питанні зміни українських командувачів рішень не було ухвалено.

У ГУР розкрили деталі боїв на лівобережжі Дніпра. Військові сили оборони знаходяться на лівому березі Херсонської області. В ГУР детально описали, як противник реагує на формування плацдарму.

Раніше повідомлялося, що у РФ підтвердили "удар помсти" ЗСУ – HIMARS "прилетів" по окупантах під час концерту, багато "двохсотих". Серед "двохсотих" є пропагандисти. Ракети "прилетіли" під час "волонтерської" святкової "вистави" на Донеччині.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти