Розстріляли беззбройного і мародерствували: на Чернігівщині окупанти злетіли з котушок

4 березня 2022, 23:56
Місцеві жителі відмовили домовлятися з російськими військовими.
Розстріляли беззбройного і мародерствували: на Чернігівщині окупанти злетіли з котушок
УНІАН

На Чернігівщині Російський війська влаштували місцевим жителям терор. Вони почали вбивати і залякувати людей. Також війська РФ займаються мародерством.

У прикордонному селищі Ріпки загарбники захопили місцевий відділ поліції, застреливши при в'їзді в населений пункт беззбройного місцевого жителя, повідомили в МВС України.

Ворожі солдати вже відібрали у місцевих трактор, вантажівку Камаз, розграбували два Продовольчі магазини. Вночі техніка агресора їздила вулицями та прожекторами засліплювала вікна жителів.

відео дня

На загальний збір городян, який відбувся біля Ріпкинської Свято-Миколаївської церкви, прибула колона військової техніки з відміткою "О".

читайте такожКрах Росії: Євросоюз хоче відключити від SWIFT нові банки"Представник загарбників, який назвався полковником поліції, почав диктувати людям свої порядки. У разі непокори погрожував застосувати силу, аж до розстрілу селища артилерією. Вимагав віддати всю вантажну техніку і проголосив комендантську годину. Представник загарбників заборонив місцевим збиратися, знімати військову техніку, наближатися до поліцейської дільниці", - йдеться в повідомленні.

На пропозиції загарбників місцеві жителі співали гімн і висловлювали свою патріотичну позицію.

Російські окупанти будуть прагнути до ще більших руйнувань міст артилерією і авіацією, а також до подальшого просування ціною людських життів, заявив радник глави ВП Олексій Арестович. Це є ціною, яку платить Україна за свою свободу і руйнування кремлівського режиму, зазначив він.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти